Teatrul Coquette vă invită și în aprilie la spectacolele lui

0
574

  

Sambata  18  aprilie 2015  la ora 17.00 la

Ana si Elsa – Regatul de gheata

Ana si Elsa, doua surori care se iubesc extrem de mult sunt nevoite sa se confrunte cu puterile magice necontrolate ale Elsei, de a transforma totul in gheata. Oare cum se va sfarsi povestea noastra? Omul de zapada, Olaf ne povesteste cum s-au petrecut cu adevarat lucrurile in regatul Arendalle, unde s-au nascut cele doua printese, separate de frica. Curajul este atuul Anei in fata puterii de gheata a surorii ei, si indiferent ce se intampla, dragostea familiei este cea mai importanta. O poveste induiosatoare care sta sub semnul curajului, al veseliei va este prezentata in acest spectacol.

Cu: Gabriela Marin, Ruxandra Balasu si Mihai Capatina

Regia, scenografia si textul: Celina Nitu

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 1172887_332455190234619_938203852_o

Sambata  18  aprilie 2015  la ora 20.00

Valsul Hazardului

Un spectacol ca o spuma de sampanie. Personajele trec ca intr-un dans nebun de la seductie la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ura. Totul este ca un joc ale carui atuuri sunt replicile si a carui miza creste cu fiecare minut. Finalul aduce o rasturnare de situatie total neasteptata.

O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care- i puncteaza fiecare raspuns. Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua . Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de  existenta continua a comicului in orice situatie sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant.

Cu: Ruxandra Balasu  si Mihai Capatina

Regia: Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

16691

 

Duminica 19 aprilie 2015  la ora 19.00 la

Secretul Atomic, de Lucia Verona – PREMIERA

Ce se întâmplă în momentele în care se predă ștafeta puterii? Este ea în mâinile cui cerdem că este? Care este cel mai mare secret care se poate spune? Ce secrete ascunde un presedinte in biroul sau? Toate acestea sunt „dezvăluite” cu umor debordant într-un spectacol absolut inedit!
Acest spectacol este o premiera nu doar in tara, ci si in intreaga lume, deoarece este primul spectacol de teatru cu un ventriloc, minunata Crina Zvoboda.

Cu: Crina Zvoboda si Ruxandra Balasu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 vanzatorii-ambulanti

Joi 23 aprilie 2015  la ora 19.30 la

Vanzatorii ambulanti, de Murray Schisgal

O satira despre jocurile manipularii. In spatele fiecarui joc sade o emotie puternica, o dorinta nespusa, de teama ridicolului. Joaca, uneori serioasa, este singura scapare.
Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 in cautarea unei vieti mai bune. In port Il intalneste pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al sau, pare-se.
Intalnirea celor doi prezinta satiric, democratia si “beneficiile sale”. Lucrurile devin si mai delicioase/delicate, cand isi face aparitia o vanzatoare de flori…
O comedie inteligenta, presarata cu momente de music-hall, care va aborda si cel mai nou trend in materie de business – “programare neurolingvistica, puterea persuasiunii”.
Un om de vanzari va intelege si se va bucura de toate substraturile fiecarei replici. Un cumparator de asemenea de va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distributia: Pavel Barsan, Orlando Petriceanu si Ramona Cutina

Regia: Theo Herghelegiu

Coregrafia: Felicia Dalu

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.