Teatrul Coquette vă invită Sâmbătă, 9 iulie 2016, la ora 20.00, „Tu cine ești?”

0
70

Doi actori repetă la actriță acasă, pentru un viitor spectacol. Cei doi, aflăm pe parcus, au avut o relație de patru ani, care s-a sfârșit dezastruos. După o pauză, atât de relație cât și profesională cei doi se reîntâlnesc pentru a se achita, unul față de celălalt, prin prisma acestui spectacol polițist, chicios, în care el o iubește pe ea și ea pe el, dar ea e o teroristă și el e comandant de poliție, dar de fapt e terorist, ca în concluzie să aflăm că și ea lucrează sub acoperire, fiind de fapt agent în brigada anti-tero, iar el e șeful departamentului. Repetiția este oprită constant de disputele stârnite de trecut. Toată această nebunie este orchestrată cu mare măiestrie de către unul din actori.
Un spumos „duel” – sincer şi ironic, acid şi melancolic – care îi obligă pe cei doi actori să îşi reevalueze şansele unei iubiri (aparent) pierdute în faţa unei demonstraţii (reale) de energie, talent şi imaginaţie. Un maraton de situaţii teatrale de tip „policier”, (cu acuze, demascări, palme şi pistoale) în 90 de minute de replici memorabile, subtile sau mincinoase, sincere sau împrumutate.

Cu: Rareș Zimbran și Oana Burcescu

Regia: Mihai Lungeanu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro www.teatrulcoquette.ro

Biletele pentru spectacole pot fi achizitionate direct la teatru in ziua spectacolului, dupa o rezervare telefonica sau prin email, online de pe site-urile IaBilet, Eventim, BiletFan, Kompostor, Eventbook sau de la statia de Metrou Unirii de la Casa de Bilete BiletFan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.