Joi 4 decembrie la ora 19.00

Aventuri cu bunicuța Julieta și prietenii săi

Crina Zvoboda prezinta: Aventuri cu Bunicuta Julieta (spectacol de ventrilocie)

Ventrilocia înseamnă mai mult decât vorbitul fără a-ţi mişca buzele, înseamnă mai mult decât a avea o păpuşă pe genunchii tăi care să spună lucruri amuzante, să cânte sau să interacţioneze cu publicul. Ventrilocia este magică şi distractivă prin relaţia care se stabileşte între ventriloc şi personajul său. Veseli, amuzanţi şi spectaculoşi, vin să vă încȃnte cu povestiri din viaţa lor.Veți urmări un spectacol unic în România, cu adevărat inedit, care vă va aduce admirație în priviri și zâmbete pe buze.Este un spectacol dedicat intregii familii, plin de umor si 100 % interactiv.

Cu: Crina Zvoboda

Sâmbătă 6 decembrie la ora 11.30

Atelierul de Povesti – Povestea lui Moș Nicolae

Atelierul de povești este un concept nou al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor în creionarea povestii. Ruxandra și Mihai conturează pe loc poveștile îndrăgite de copii, schimbând personajele la vedere, iar Daniel, prietenul copiilor și pictorul curții regale va contura prin măiestria sa decorul și personajele pe coli mari live, ajutat de copii. Copii sunt invitați prin mijloacele teatrului și ale desenului să descopere povestea. Copii învață să înțeleagă o situație scenică și să dea viață unui personaj în timp ce sunt inițiați în tainele desenului, astfel devin chiar ei actori și desenatori. Micii noștri prieteni își pot descoperi și dezvolta astfel telentrul actoricesc sau talentul pentru desen.

În această sâmbătă Atelierul de Povești va fi brodat în jurul Poveștii lui Moș Nicolae pentru că este una din zilele cele mai importante și pline de bucurie pentru copii. Datorită acestui lucru Teatrul Coquette pregătește o surpriză pentru toți copii care vor participa la Atelier pentru că Moș Nicolae pregătește niște mici cadouri pentru micuții noștri spectatori. Astfel cu mare bucurie sunteți așteptat cu mic cu mare la această sărbătoare.

 

Sambata 6 decembrie la ora 18.00

Mondenități. Capitolul 2

Sâmbătă, 6 decembrie, suntem iar Mondeni-tati!, dar de data asta altfel. Vă invităm la o suetă cu artiștii și la o cescută de ceai aromat, sau o brioșă Madamme Chocolatierre de la ora 18.00. Va fi o seara „mondenă” de iarna! – cu Pavel Barsan, Laura Alexandra Voicu, Ruxandra Balasu, Ingrid Bonta.

Comedie inspirată de textele lui Tudor Musatescu. Cum ar suna ele in zilele noastre? Mondenități! este o satiră la adresa societatii „televizate” în care trăim și a goanei după celebritate. Încearcă să fie un spectacol „politically correct”, dar nu reușește. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Pentru că am început ziua cu surprizele pentru cei mici la Atelierul de Povești, continuăm cu surprize și pentru cei mari. Vă invităm la comedia în care poantele se țin lanț, iar după spectacol sunteți invitați să rămâneți să savurați câteva din bunătățile pregătite de Madamme Chocolatierre special pentru acest eveniment de Sf. Nicolae.

Distribuție: Pavel Barsan, Ruxandra Balasu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Glita, Mihai Capatina, Mihai Stanescu si Pavel Barsan

Imagine: Radu Fulga
Regia: Ingrid Bonta

 

Duminică 7 decembrie la ora 11.30

Charlie și ballerina Charlotte – Aventuri în lumea circului

Copilașii vor trebui să răspundă la provocarea lui Charlie. Chiar și în lumea circului iubirea își face apariția. Noua stea a circului, Balerina Charlotte îi fură inima micuțului clown. De aici povestea noastră ajunge să se schimbe, intervin situații neprevăzute datorate unei vrăjitoare zăpăcite și lumea circului Mascherinni pare a fi în pericol, dar totul e bine când se termină cu bine.Un spectacol interactiv cu acțiune ce se petrece în minunata lume a circului. Circul Mascherinni ajunge în oraș și vine să prezinte cele mai spectaculoase numere de dresură, magie și momente comice. Clovnul Charlie are un moment special în care micuții spectatori își vor pune imaginația la încercare și împreună cu Charlie, vor reuși să o salveze pe frumoasa Charlotte.

 

Duminica 7 decembrie la ora 19.00

Vanzatorii ambulanti, de Murray Schisgal

O satiră despre jocurile manipulării. În spatele fiecărui joc șade o emoție puternică, o dorință nespusă, de teama ridicolului. Joaca, uneori serioasă, este singura scăpare.
Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 în căutarea unei vieți mai bune. In port îl întâlnește pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al său, pare-se.
Întâlnirea celor doi prezintă satiric, democrația și “beneficiile sale”. Lucrurile devin și mai delicioase/delicate, când își face apariția o vânzătoare de flori…
O comedie inteligentă, presărata cu momente de music-hall, care va aborda și cel mai nou trend în materie de business – “programare neurolingvistica, puterea persuasiunii”.
Un om de vânzări va înțelege și se va bucura de toate substraturile fiecărei replici. Un cumpărător de asemenea de va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distribuția: Pavel Barsan, Orlando Petriceanu și Ramona Cutina

Regia: Theo Herghelegiu

Coregrafia: Felicia Dalu

 

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro  www.teatrulcoquette.ro

 

Teatrul Coquette desfășoară Campania Și tu poți crea amintiri (Donează o bucurie)”    

Campania amintiri

Campania „Și tu poți crea amintiri (Donează o bucurie)” își dorește să aducă o altfel de bucurie de sarbatori copiilor din centrele de plasament. Pe langă lucrurile materiale care le sunt necesare, acești copii au nevoie de activități de divertisment, specifice copilăriei, zambete și voie bună. Beneficiarii acestei campanii vor fi copiii din organizatia SOS Casele Copiilor Romania. Misiunea acestei asociatii începe atunci când un copil a pierdut dragostea și securitatea familiei sale biologice, întreaga activitate a ONG-ului punând pe primul loc interesul copiilor, integrarea într-o familie SOS sau sprijinul familiei biologice. Prin achiziționarea unui bilet la oricare dintre spectacolele din luna decembrie de la Teatrul Coquette, oferi oportunitatea unui copil nevoiaș să trăiască pentru prima dată experiența unui spectacol. Poți dona un zâmbet și o bucurie cumpărând un bilet la jumatate de preț pentru un copil care nu va uita asta. Campania începe sâmbătă 29 noiembrie și durează până pe 11 decembrie.