Joi 5 martie 2015  la ora 19.30 la

Inca o sansa – Teatru Forum

Proiectul INCA O SANSA a luat nastere in anul 2008. In decurs de 6 luni am strans multi prieteni, care veneau la fiecare poveste despre viata sa isi aduca aportul pozitiv in rezolvarea problemelor, dilemelor personajelor.

In perioada de pauza (la public) proiectul s-a dezvoltat cu tehnici noi de conturare a povestilor, a pregatirii personajelor. Acest lucru sem datoreaza dorintei noastre pentru ca voi spectatorii sa vedeti spectacole frumoase si care sa va miste si sa va ridice adrenalina.

INca o sansa

Pentru cei care nu stiu: Veniti la acest speactacol, vedeti timp de maxim 20 minute o piesa – trageti concluziile, apoi noi reluam piesa. Voi, din acest moment, luati sforile in mana. Cand doriti opriti spectacolul si interveniti pe scena sau din public si propuneti schimbari. Cum faceti acest lucru? Simplu – printr-o singura bataie din palme – actorii se opresc in STOP CADRU, voi luati locul unui actor, ii preluati personajul si propuneti.

VETI AVEA UIMIREA MULTI DINTRE VOI SA SIMTITI CAT DE BINE SUNTETI IN PERSONAJ. PRIETENII SI PUBLICUL VOR VEDEA CAT DE TALENTATI SUNTETI…” – Orlando Petriceanu, regizorul si producatorul proiectului

Cu: Orlando Petriceanu, Ramona Cutina, Pavel Barsan, Alexa Popa, Dan Apavaloaie, Raluca Straia Andrei si Mihai Ripan

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Atelier Capra cu 3 iezi

Sambata  7  martie 2015  la ora 11.30 la

Atelierul de Povesti – Capra cu trei iezi

Atelierul de povesti este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor in creionarea povestii. Pe baza indiciilor, copii trebuie sa recreeze povestea si sa ii ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel si Mihai) sa desluseasca corect povestea.

Pentru sabata aceasta propunem povestea „Capra cu trei iezi”. Copii sunt invitati prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea.  Copii invata sa inteleaga o situatie scenica si sa dea viata unui personaj in timp ce sunt initiati in tainele desenului, astfel devin chiar ei actori si desenatori. Micii nostri prieteni isi pot descoperi si dezvolta astfel telentul actoricesc sau talentul pentru desen.

Cu: Ruxandra Balasu, Mihai Capatina si Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Ana si Elsa 6 

Sambata  7  martie 2015  la ora 17.00

Ana si Elsa – Regatul de gheata

Ana si Elsa, doua surori care se iubesc extrem de mult sunt nevoite sa se confrunte cu puterile magice necontrolate ale Elsei, de a transforma totul in gheata. Oare cum se va sfarsi povestea noastra? Omul de zapada, Olaf ne povesteste cum s-au petrecut cu adevarat lucrurile in regatul Arendalle, unde s-au nascut cele doua printese, separate de frica. Curajul este atuul Anei in fata puterii de gheata a surorii ei, si indiferent ce se intampla, dragostea familiei este cea mai importanta. O poveste induiosatoare care sta sub semnul curajului, al veseliei va este prezentata in acest spectacol.

Cu: Valentin Paraschivu, Gabriela Marin, Denisa Nicolae

Regia, scenografia si textul: Celina Nitu

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Poza Valsul Hazardului

Sambata  7  martie 2015  la ora 20.00

Valsul Hazardului

O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care- i puncteaza fiecare raspuns. Jocul dintre ei ia, insa, o turnura neasteptata.  Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua . Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de  existenta continua a comicului in orice situatie sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant. Un spectacol ca o spuma de sampanie. Personajele trec ca intr-un dans nebun de la seductie la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ura.

Cu: Ruxandra Balasu si Mihai Capatina

Regia: Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Charlie si balerina2

Duminica 8 martie 2015  la ora 11.30 la

Charlie si Charlotte – Aventuri in lumea circului

 

Micul si magicul clown Charlie trebuie sa o salveze pe gratioasa balerina Charlotte din mainile vrajitoarei, care ii fura gratia. Cum va reusi sa o invinga pe vrajitoarea Rudolfa? Spectacolul este plin de umor, aventuri si indragitul Charlie primeste mereu ajutorul copiilor pentru a-si putea indeplini misiunea.

Va invitam alaturi de cei mici, intr-o ambinta calda si primitoare,la un spectacol care imbina elementele de animatie clasica (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor nostri! Va asteptam cu drag la un spectacol la care va veti amuza alaturi de cei mici!

 

Distributie:  Ruxandra Balasu, Celina Nitu si Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Mondeni-tati

Duminica 8 martie 2015  la ora 20.00 la

Mondeni-tati. Capitolul 2

Comedie inspirata de textele lui Tudor Musatescu. Cum ar suna ele in zilele noastre? Mondeni-tăți!  este o satira la adresa societatii „televizate” in care traim si a goanei dupa celebritate. Incearca sa fie un spectacol „politically correct”, dar nu reuseste. . Actritele Ruxandra Balasu si Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, infatisand tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Barsan este moderatorul emisiunii, care se confrunta cu diverse situatii  neasteptate. Aceasta „emisiune” este o combinatie intre teatru, comedy show si improvizatie.  O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distributie: Pavel Barsan, Ruxandra Balasu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Glita, Mihai Capatina, Mihai Stanescu si Pavel Barsan

Imagine: Radu Fulga
Regia: Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Improvizionarii 1

Joi 12 martie 2015  la ora 19.30 la

Impro-show cu IMPROVIZIONARII

O experiență unică și încă ceva – comedie, spontaneitate, creativitate, energie și multă bună dispoziție.

Orlando Petriceanu, Pavel Barsan, Alexa Popa, Dan Apavaloaie, Ramona Cutina si Bogdan Durlicioiu sunt cei care creaaza cu si pentru Dumneavoastra o seara de joi plina de rasete si voie buna. Fiecare show este unic, fiecare spectator conduce jocul prin propunerile facute.

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here