Teatrul Coquette vă invită la spectacolele lui din luna aprilie

0
498

Joi 23 aprilie 2015  la ora 19.30 la

Vânzătorii ambulanți, de Murray Schisgal

O satiră despre jocurile manipulării. În spatele fiecărui joc zace o emoție puternică, o dorință nespusă. Joaca, uneori serioasă, este singura scăpare.
Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 în căutarea unei vieți mai bune. În port îl întâlnește pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al său, pare-se.
Întâlnirea celor doi prezintă satiric, democrația și “beneficiile sale”. Lucrurile devin și mai delicioase/delicate, când își face apariția o superbă vânzătoare de flori…
O comedie inteligentă, presărată cu momente de music-hall, care va aborda și cel mai nou trend în materie de business – “programare neurolingvistică, puterea persuasiunii”.
Un om de vânzări va înțelege și se va bucura de toate substraturile fiecărei replici. Un cumpărător de asemenea se va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distribuția: Pavel Bârsan, Orlando Petriceanu si Ramona Cutina

Regia: Theo Herghelegiu

Coregrafia: Felicia Dalu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Afis Atelier Cenusareasa

Sâmbătă  25  aprilie 2015  la ora 11.30 la

Atelierul de Povești – Cenușăreasa (Atelier de Teatru de Umbre)

Atelierul de povești este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor în creionarea poveștii. Pe baza indiciilor, copii trebuie să recreeze povestea și să îi ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel si Mihai) să deslușească corect povestea.

Pentru sâmbăta aceasta propunem povestea „Cenușăreasa”. Copii sunt invitați prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea. Copii învață să înțeleagă o situație scenică și să dea viață unui personaj în timp ce sunt inițiați în tainele desenului, astfel devin chiar ei actori și desenatori. Micii noștri prieteni își pot descoperi și dezvolta astfel talentul actoricesc sau talentul pentru desen. De data aceasta copii vor învăța să deseneze să decupeze și să lipească siluete pentru teatrul de umbre.

Cu: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă si Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Mondeni-tati

Sâmbătă  25  aprilie 2015  la ora 20.00

Mondeni-tăți – Capitolul 2!

Comedie inspirată de textele lui Tudor Mușatescu. Cum ar suna ele în zilele noastre? Mondeni-tăți!  este o satiră la adresa societății „televizate” în care trăim și a goanei după celebritate. Încearcă să fie un spectacol „politically correct”, dar nu reușește. Actrițele Ruxandra Bălașu și Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, înfățișând tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Bârsan este moderatorul emisiunii, care se confruntă cu diverse situații  neașteptate. Această „emisiune” este o combinație între teatru, comedy show și improvizație.  O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distribuție: Pavel Bârsan, Ruxandra Bălașu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Gliță, Mihai Căpățînă, Mihai Stănescu și Pavel Bârsan

Imagine: Radu Fulga
Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Pericol in oraselul povestilor afis

Pericol in oraselul povestilor

Duminică 26 aprilie 2015  la ora 11.30 la

Orășelul Poveștilor în Pericol

Ce se întâmplă în lumea poveștilor când apar doi intruși?

Coco și Zaza sunt doi aricei simpatici și puși pe șotii, care sunt în căutarea unei noi căsuțe și ajung în Orășelul Poveștilor. Aici, vrăjitoarea Adolfa îi atrage într-o cursă și astfel, întreaga Lume a Poveștilor este în pericol de dispariție. Dar cu ajutorul Bubulinei, o buburuză simpatică, găsesc soluția pentru a salva Lumea Poveștilor și pornesc într-o nouă misiune: aceea de a recreea una dintre poveștile cele mai îndrăgite: Hansel și Gretel. În cele din urmă, cu ajutorul copiilor, reușesc să o înfrângă pe caraghioasa vrăjitoare Adolfa și devin cavaleri de onoare ai Orășelului Poveștilor.
Un spectacol interactiv cu marionete, care ne readuce farmecul poveștilor și al inocenței copilăriei. O poveste plină de acțiune și umor!

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Afis Ana si Elsa

Duminică 26 aprilie 2015  la ora 16.30 la

Ana și Elsa – Regatul de gheață

Ana și Elsa, două surori care se iubesc extrem de mult sunt nevoite să se confrunte cu puterile magice necontrolate ale Elsei, de a transforma totul în gheață. Oare cum se va sfârși povestea noastră? Omul de zăpadă, Olaf ne povestește cum s-au petrecut cu adevărat lucrurile în regatul Arendalle, unde s-au născut cele două prințese, separate de frică. Curajul este atuul Anei în fața puterii de gheață a surorii ei, și indiferent ce se întâmplă, dragostea familiei este cea mai importantă. O poveste înduioșătoare care stă sub semnul curajului, al veseliei vă este prezentată în acest spectacol.

Cu: Gabriela Marin, Ruxandra Bălașu și Mihai Căpățînă

Regia, scenografia si textul: Celina Nițu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Afis Masa zilelor noastre complet

Duminică 26 aprilie 2015  la ora 19.30 la

Mașa zilelor noastre

Un performance multimedia despre condiția femeii moderne.  Un spectacol de Dana Voicu după texte de Anton Cehov, Sergi Belbel și Oleg Bogaev.

Cu: Irina Strungăreanu, Ana Maria Moldovan, Lucian Pavel, Dana Voicu.
Coregrafie: Irina Strungăreanu.
Video: Alexandru Maftei, Viorel Frangulea.
Foto afiș: Ana Maria Moldovan.

Spectacol realizat cu sprijinul UNITER.

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Secretul Atomic

Miercuri 29 aprilie 2015  la ora 19.30 la

Secretul Atomic, de Lucia Verona – PREMIERĂ

Ce se întâmplă în momentele în care se predă ștafeta puterii? Este ea în mâinile cui credem că este? Care este cel mai mare secret care se poate spune? Ce secrete ascunde un președinte în biroul său? Toate acestea sunt „dezvăluite” cu umor debordant într-un spectacol absolut inedit!
Acest spectacol este o premieră nu doar în țară, ci și în întreaga lume, deoarece este primul spectacol de teatru cu un ventriloc.

Cu: Crina Zvobodă si Ruxandra Bălașu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.