marți, martie 5, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipTeatrul Coquette vă invită la spectacolele lui

Teatrul Coquette vă invită la spectacolele lui

Joi 26 martie 2015  la ora 19.30 la

Vanzatorii ambulanti, de Murray Schisgal

O satira despre jocurile manipularii. In spatele fiecarui joc sade o emotie puternica, o dorinta nespusa, de teama ridicolului. Joaca, uneori serioasa, este singura scapare.
Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 in cautarea unei vieti mai bune. In port Il întalneste pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al sau, pare-se.
Intalnirea celor doi prezinta satiric, democratia si “beneficiile sale”. Lucrurile devin si mai delicioase/delicate, cand isi face aparitia o vanzatoare de flori…
O comedie inteligenta, presarata cu momente de music-hall, care va aborda si cel mai nou trend in materie de business – “programare neurolingvistica, puterea persuasiunii”.
Un om de vanzari va intelege si se va bucura de toate substraturile fiecarei replici. Un cumparator de asemenea de va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distributia: Pavel Barsan, Orlando Petriceanu si Ramona Cutina

Regia: Theo Herghelegiu

Coregrafia: Felicia Dalu

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Afis Atelier Cenusareasa

Sambata  28  martie 2015  la ora 11.30 la

Atelierul de Povesti – Cenusareasa

Atelierul de povesti este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor in creionarea povestii. Pe baza indiciilor, copii trebuie sa recreeze povestea si sa ii ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel si Mihai) sa desluseasca corect povestea.

Pentru sabata aceasta propunem povestea „Cenusareasa”. Copii sunt invitati prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea.  Copii invata sa inteleaga o situatie scenica si sa dea viata unui personaj in timp ce sunt initiati in tainele desenului, astfel devin chiar ei actori si desenatori. Micii nostri prieteni isi pot descoperi si dezvolta astfel telentul actoricesc sau talentul pentru desen.

Cu: Ruxandra Balasu, Mihai Capatina si Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Poza Valsul Hazardului

Sambata  28  martie 2015  la ora 20.00

Valsul Hazardului

O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care- i puncteaza fiecare raspuns. Jocul dintre ei ia, insa, o turnura neasteptata.  Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua . Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de  existenta continua a comicului in orice situatie sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant. Un spectacol ca o spuma de sampanie. Personajele trec ca intr-un dans nebun de la seductie la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ura. Totul este ca un joc ale carui atuuri sunt replicile si a carui miza creste cu fiecare minut. Finalul aduce o rasturnare de situatie total neasteptata.

Cu: Ruxandra Balasu si Mihai Capatina

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Pericol in oraselul povestilor

Duminica 29 martie 2015  la ora 11.30 la

Pericol in oraselul Povestilor

Ce se intampla in lumea povestilor cand apar doi intrusi?
Coco si Zaza sunt doi aricei simpatici si pusi pe sotii, care sunt in cautarea unei noi casute si ajung in Oraselul Povestilor. Aici, vrajitoarea Adolfa ii atrage intr-o cursa si astfel, intreaga Lume a Povestilor este in pericol. Dar cu ajutorul Bubulinei, o buburuza simpatica, gasesc solutia pentru a salva Lumea Povestilor si pornesc intr-o noua misiune: aceea de a recrea una dintre povestile cele mai indragite: Hansel si Gretel. In cele din urma, cu ajutorul copiilor, reusesc sa o infranga pe caraghioasa vrajitoare Adolfa si devin cavaleri de onoare ai Oraselului Povestilor.
Un spectacol interactiv cu marionete, care ne readuce farmecul povestilor si al inocentei copilariei. Un nou spectacol pentru copii, marca Mini Coquette! O poveste plina de actiune si umor!

Distributie: Ruxandra Balasu, Celina Nitu si Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Alina Păduraru
Alina Păduraru
Conștientă de forța din spatele cuvintelor. În căutarea echilibrului și a poveștilor din spatele oamenilor. Bucurie sau cărți bune, filme cu substrat, muzee și parfum de iasomie. Restul e teatru.
RELATED ARTICLES

Most Popular