Teatrul Coquette vă invită la spectacolele lui

0
366

 

Sambata  21  martie 2015  la ora 11.30 la

Atelierul de Povesti – Frumoasa din padurea adormita

Atelierul de povesti este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor in creionarea povestii. Pe baza indiciilor, copii trebuie sa recreeze povestea si sa ii ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel si Mihai) sa desluseasca corect povestea.

Pentru sabata aceasta propunem povestea „Frumoasa din padurea adormita”. Copii sunt invitati prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea.  Copii invata sa inteleaga o situatie scenica si sa dea viata unui personaj in timp ce sunt initiati in tainele desenului, astfel devin chiar ei actori si desenatori. Micii nostri prieteni isi pot descoperi si dezvolta astfel telentul actoricesc sau talentul pentru desen.

Cu: Ruxandra Balasu, Mihai Capatina si Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Sexi Show

Sambata  21  martie 2015  la ora 20.00

Crina & Co in a Sexy Show

Un show mai sexy de atat nu se gaseste nicaieri in tara, asa ca va invitam sa il vedeti si să vă bucurati de cel mai nou gen de divertisment din România! Bunicuta Julieta, Romeo, Gheorghe si Crina, iti vor oferi o portie zdravănă de râs! Veseli, amuzanţi şi spectaculoşi, vin să vă încnte cu povestiri din viaţa lor. Veți urmări un spectacol unic în România, cu adevărat inedit, care vă va aduce admirație în priviri și zâmbete pe buze. Este un spectacol dedicat adultilor, plin de umor si 100 % interactiv.

Ventrilocia înseamnă mai mult decât vorbitul fără a-ţi mişca buzele, înseamnă mai mult decât a avea o păpuşă pe genunchii tăi care să spună lucruri amuzante, să cânte sau să interacţioneze cu publicul. Ventrilocia este magică şi distractivă prin relaţia care se stabileşte între ventriloc şi personajul său.

Cu: Crina Zvoboda

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Printesa si bobul de mazare afis 

Duminica 22 martie 2015  la ora 11.30 la

Printesa si bobul de mazare

Spectacolul este pus in scena dupa frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.
Printul (putin mofturos, fie vorba intre noi) trebuie convins sa se casatoreasca pentru binele imparatiei. Cum isi gaseste printul perechea, daca el nici nu vrea sa auda de insuratoare? Se pare ca nici una dintre printese nu este cea potrivita, pentru ca el isi doreste o printesa adevarata. Cum se poate dovedi ca o printesa este printesa adevarata?
Se intampla insa un sir intreg de coincidente, care fac ca intr-o seara, pe furtuna, la poarta palatului sa bata o frumoasa fata. Sa fie ea oare cea aleasa? La ce probe este supusa? Vom vedea daca imparateasa va reusi sa ridice blestemul ursitoarei asupra printului.
Un spectacol care readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!

Distributie: Ruxandra Balasu, Mihai Capatina si Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 Afis Masa zilelor noastre complet

Duminica 22 martie 2015  la ora 19.30 la

Masa zilelor noastre

Un performance multimedia despre condiția femeii moderne.  Un spectacol de Dana Voicu după texte de Anton Cehov, Sergi Belbel și Oleg Bogaev.

Cu: Irina Strungăreanu, Ana Maria Moldovan, Lucian Pavel, Dana Voicu.
Coregrafie: Irina Strungăreanu.
Video: Alexandru Maftei, Viorel Frangulea.
Foto afiș: Ana Maria Moldovan.

Spectacol realizat cu sprijinul UNITER.

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Vanzatorii ambulanti

Joi 26 martie 2015  la ora 19.30 la

Vanzatorii ambulanti, de Murray Schisgal

O satira despre jocurile manipularii. In spatele fiecarui joc sade o emotie puternica, o dorinta nespusa, de teama ridicolului. Joaca, uneori serioasa, este singura scapare.
Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 in cautarea unei vieti mai bune. In port Il intalneste pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al sau, pare-se.
Intalnirea celor doi prezinta satiric, democratia si “beneficiile sale”. Lucrurile devin si mai delicioase/delicate, cand isi face aparitia o vanzatoare de flori…
O comedie inteligenta, presarata cu momente de music-hall, care va aborda si cel mai nou trend in materie de business – “programare neurolingvistica, puterea persuasiunii”.
Un om de vanzari va intelege si se va bucura de toate substraturile fiecarei replici. Un cumparator de asemenea de va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distributia: Pavel Barsan, Orlando Petriceanu si Ramona Cutina

Regia: Theo Herghelegiu

Coregrafia: Felicia Dalu

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.