Teatrul Coquette vă invită la spectacole în perioada 19-24 ianuarie

0
35
Teatru Coquette-valsul haz afiș
Teatrul Coquette vă invită în perioada 19 – 24 ianuarie la următoarele spectacole:

Sâmbătă 19 ianuarie 2019 la ora 11.00
Greierele și Furnica

Greierele și Furnica, binecunoscuta fabulă, este povestită cu umor și cu istețime pentru cei mici. Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocotește venirea iernii. Când dă de greu el va apela la strângătoarea Furnicuță Fifi, care îl va trece prin niște probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneș cum se spune, sau poate că „munca” lui este muzica?
Un spectacol despre generozitate, prietenie și artă.
Cu:Ruxandra Bălașu si Celina Nițu
Scenografia: Daniel Divrician
Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro

Sâmbătă 19 ianuarie 2019 la ora 19.30
Valsul Hazardului

Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată.

O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care-i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel puțin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua. Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant.

Cu: Ruxandra Bălașu și Mihai Căpățînă
Regia: Ingrid Bonța
Scenografia: Daniel Divrician
Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro

Duminică 20 ianuarie 2019 la ora 11.00
Muzicanții din Bremen

Povestea noastră este dramatizarea basmului cu același titlu al Fraților Grimm. Un spectacol despre prietenie împletit cu mult umor. Un măgăruș, un cățel, o pisica și un cocoș se adună ca tovarăși de drum și ca viitori muzicanți pentru călătoria spre Bremen, orașul în care pot fi liberi, și în care își pot petrece bătrânețile într-un mod artistic. Cei partu eroi pleacă de acasă pentru că stăpânii lor vor să scape de ei, și astfel, tovarășii de suferință pleacă împreună. Pe drum însă, găsesc o casă, locuită de niște hoți. Ce se va întâmpla cu simpaticii noștri prieteni? Dar cu simpaticii hoți?

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nitu și Ingrid Bonța
Scenografia: Daniel Divrician
Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro

Duminică 20 ianuarie 2019 la ora 19.00
Magnolii și Cianură de Olga Delia Mateescu

O comedie polițistă, un spectacol labirint dar nu unul spațial ci unul cu ițe și ațe încurcate. Care sunt suspecții? Care este criminalul sau criminalii sau criminala sau criminalele? Care sunt indiciile? Teatrul Coquette vă propune o mică excursie în lumea misterelor. Cineva raportează găsirea unui cadavru, care dispare brusc până la venirea poliției. O fi fost o simplă farsă? O fi unul dintre cazurile care rămân nerezolvate? Un mic indiciu: sunt implicate persoane sus-puse, ceea ce face acest caz și mai special și mai delicat. Încă un indiciu: un eveniment trecut este dezgropat. Se deschide dulapul din care mai cade câte un schelet.

Cu: Irina Ungureanu, Gabriela Niță, Alexandru Mandu și Orodel Olaru
Regia: Ingrid Bonța
Scenografia: Daniel Divrician
Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro

Joi 24 ianuarie 2019 la ora 19.00
COLONELUL ȘI PĂSĂRILE de Hristo Boytchev

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar și să se înroleze în propria lor armata. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice. O comedie de excepție, care conține din plin comic de situație. Oare cum se prezintă patru nebuni la o primă instrucție militară? Un șir de coincidențe pune în mișcare mica trupă de nebuni, care acum joacă un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerați nebuni.

Colonelul împreună cu mica lui divizie de luptă formată dintr-o nebună cu dublă personalitate (una dintre cele două personalități fiind sergent), una care suferă de delir mistic și una care se crede extrem de mică hotărăște să-și ia destinul în mâini și să plece la Strassbourg ca să devină detașament ONU.

Spectacolul a fost laureat la Festivalul Internațional de Teatru NOVA DRAMA din Shumen, Bulgaria cu premiul pentru Cel Mai Bun Spectacol Străin si a participat la Festivalul Internațional Bharat Rang Mahotsav din India.

Distribuție: Ruxandra Balasu, Pavel Barsan, Celina Nitu, Alexandra Gabriela Nita și Iulia Carnaru
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonta                                                                                            Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumpărate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, BiletFan, Blt.ro, Mystage, Bilete.ro sau de la Casa de Bilete BILETFAN de la stația de Metrou Unirii.