Duminică, 14  august 2016  la ora 11.00

Califul Barză (Sediul TVR – Intrarea Pangrati)

Spectacolul are loc în cadrul stagiunii TEATRU LA TVR.

Spectacolul este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs duminica dimineața.

Pretențiosului calif i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei.  Vrăjitoarea le vinde o licoare fermecată, care îi transformă în orice animal. Aceștia uită cuvântul magic de transformare și astfel rămân berze. Cum vor reuși să redevină oameni cei doi păcăliți veți vedea. Pentru a se salva trec prin diferite peripeții, dar primesc ajutorul unei preafrumoase prințese, transformată în bufniță de către aceeași vrăjitoare, ca răzbunare că aceasta a refuzat să se căsătorească cu Mizra.

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 10:30. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din strada Calea Calarasi, nr. 94, în zilele de L- V între orele 11 – 18.00 sau online sau pot fi cumpărate de la caseria din strada Pangrati a TVR în ziua spectacolului începând cu ora 10.00.

Rezervările pot fi făcute telefonic la nr. de telefon 0754990017 şi pe adresa de email rezervari@teatrulcoquette.ro până la data de 13 august 2016, orele 18.00. Biletele pot fi achiziţionate şi online de pe siteurile: IaBilet, Eventim, Kompostor, Eventbook.

Distribuţia: Ovidiu Ușvat, Ruxandra Bălașu și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro www.teatrulcoquette.ro

 

Joi, 18 august 2016  la ora 11.00

Prințesa și bobul de mazăre – Buşteni (Centrul Cultural “Aurel Stroe”)

Spectacolul este inclus în programul Zilelor Culturii Buşteni – Sărbătoarea Sfinxului

Printesa si bobul de mazare

Spectacolul, pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor, este primul spectacol care a prins contur în urma experienței minunate alături de copii, la Atelierul de Povești.

Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească, pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pentru că el își dorește o prințesă adevărată. Cum se poate dovedi că o prințesă este prințesă adevărată?
Se întâmplă, însă un șir întreg de coincidențe, care fac ca într-o seară, pe furtună, la poarta palatului să bată o frumoasă fată. Să fie ea oare cea aleasă? La ce probe este supusă? Vom vedea dacă împărăteasa va reuși să ridice blestemul zânei asupra prințului.
Un spectacol care readuce în prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilăriei. Îi invităm pe copiii de toate vârstele să se bucure de el!

Cu: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau mail – rezervari@teatrulcoquette.ro www.teatrulcoquette.ro

 

Joi, 18 august 2016  la ora 19.00

Valsul Hazardului – Buşteni (Centrul Cultural “Aurel Stroe”)

Spectacolul este inclus în programul Zilelor Culturii Buşteni – Sărbătoarea Sfinxului

VALSUL COCHET

Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată.

O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger,  care- i punctează fiecare răspuns. Uneori, oamenii ajung în situații cel putin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua . Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de  existența continuă a comicului în orice situație, să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant.

Cu: Ruxandra Bălașu  și Mihai Căpățînă

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Sâmbată, 20 august 2016  la ora 11.00

Vulpea și Corbul (Sediul TVR – Intrarea Pangrati)

vulpea

Spectacolul are loc in cadrul stagiunii TEATRU LA TVR.

Spectacolul este inspirat de îndrăgita fabulă cu același nume, scrisă de LaFontaine, adaptată pe înțelesul și pe placul copiilor. Costumele sunt deosebit de atractive, conținând și măști venețiene. Șireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure, pentru a-i fura cașcavalul. Spectacolul este întesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula dorește să le aducă în vedere. Cu ajutorul prietenului Arici, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de a o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure. La final, vor sărbători reușita, dar vor trage împreună învățături din această istorie. Personajele sunt simpatice, devin îndrăgite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase. Muzica, dansul, măștile venețiene și umorul fac deliciul spectatorilor de toate vârstele!

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 10:30. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din stradaCalea Calarasi, nr. 94, în zilele de L- V între orele 11 – 18.00 sau on-line sau pot fi cumparate de la caseria din strada Pangrati a TVR in ziua spectacolului incepand cu ora 10.00.

Rezervarile pot fi facute telefonic la nr. de telefon 0754990017 si pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro pana la data de 18 august 2016, orele 18.00. Biletele pot fi achizitionate si online de pe site-urile: IaBilet, Eventim, Kompostor, Eventbook.

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Gabriela Niță

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Duminică, 28 august 2016  la ora 11.00

Orășelul Poveștilor în Pericol (Sediul TVR – Intrarea Pangrati)

Afis Oraselul Povestilor

Spectacolul are loc in cadrul stagiunii TEATRU LA TVR.

Orășelul Poveștilor pare locul ideal, acolo nu există armată, războaie sau inamici, este străjuit de o simpatică buburuză, și totul este chiar ca în povești. Ce se întâmplă însă în Orășelul Poveștilor când apar doi intruși? Coco și Zaza sunt doi aricei simpatici și puși pe șotii, care sunt în căutarea unei noi căsuțe și ajung în Orașelul Poveștilor. Aici, vrăjitoarea Adolfa îi atrage într-o cursă și astfel, întreaga Lume a Poveștilor este în pericol. Dar cu ajutorul Bubulinei, buburuza cea simpatică, găsesc soluția pentru a salva Lumea Poveștilor și pornesc într-o nouă misiune: aceea de a recrea una dintre poveștile cele mai îndrăgite: Hansel și Gretel. În cele din urmă, cu ajutorul copiilor, reușesc să o înfrângă pe caraghioasa vrăjitoare Adolfa și devin cavaleri de onoare ai Orășelului Poveștilor. Un spectacol interactiv cu marionete, care ne readuce farmecul poveștilor și al inocenței copilăriei.

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 10:30. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din stradaCalea Calarasi, nr. 94, în zilele de L- V între orele 11 – 18.00 sau on-line sau pot fi cumparate de la caseria din strada Pangrati a TVR in ziua spectacolului incepand cu ora 10.00.

Rezervarile pot fi facute telefonic la nr. de telefon 0754990017 si pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro pana la data de 26 august 2016, orele 18.00. Biletele pot fi achizitionate si online de pe site-urile: IaBilet, Eventim, Kompostor, Eventbook.

Cu:Ruxandra Balasu, Celina Nitu si Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Vineri, 2 septembrie 2016  la ora 20.30

COLONELUL ȘI PĂSĂRILE de Hristo Boytchev

EXODUL NEBUNILOR (Sediul TVR – Intrarea Pangrati)

Afis Colonelul

Spectacolul are loc in cadrul stagiunii TEATRU LA TVR.

În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar și să se înroleze în propria lor armată. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice.

O comedie de excepție, care conține din plin comic de situație. Oare cum se prezintă patru nebuni la o primă instrucție militară? Un șir de coincidențe pune în mișcare mica trupă de nebuni, care acum joacă un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerați nebuni. Colonelul împreună cu mica lui divizie de luptă formată dintr-o nebună cu dublă personalitate (una dintre cele două personalități fiind sergent), una care suferă de delir mistic și una care se crede extrem de mică hotărăște să-și ia destinul în mâini și să plece la Strassbourg ca să devină detașament ONU.

Accesul publicului se face în baza biletelor, prin intrarea Pangrati, începând cu ora 20:00. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Coquette, din stradaCalea Calarasi, nr. 94, în zilele de L- V între orele 11 – 18.00 sau on-line sau pot fi cumparate de la caseria din strada Pangrati a TVR in ziua spectacolului incepand cu ora 19.30.

Rezervarile pot fi facute telefonic la nr. de telefon 0754990017 si pe adresa de e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro pana la data de 1 septembrie 2016, orele 18.00. Biletele pot fi achizitionate si online de pe site-urile: IaBilet, Eventim, Kompostor, Eventbook.

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Pavel Bârsan / Cristian Dumitru, Celina Nițu, Alexandra Gabriela Niță și Veronica Ungureanu / Iulia Carnaru

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumparate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, EventBook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here