Teatrul Coquette va invita in acest weekend la…

0
555

Sambata 22 noiembrie la ora 11.00:

Vulpea si Corbul

Spectacolul este inspirat de indragita fabula cu acelasi nume, scrisa de LaFontaine, adaptata pe intelesul si pe placul copiilor. Cotumele sunt deosebit de atractive, continand si masti venetiene. Sireata Vulpe il pacaleste pe Corb, care isi doreste doar sa invete sa cante si sa danseze la concursul din padure, pentru a-i fura cascavalul. Spectacolul este intesat de momente menite sa starneasca hazul celor mici, dar si atentia lor la anumite comportamente, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere. Cu ajutorul cautatorului de talente, dar si al micilor spectatori, Corbul va gasi un mod de o face pe Coana Vulpe sa se schimbe, sa nu mai minta si sa nu mai fure. La final, vor sarbatori reusita, dar vor trage impreuna invataturi din aceasta istorie. Personajele sunt simpatice, devin indragite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.

Distributie: Ruxandra Balasu, Celina Nitu si Gabriela Alexandra Nita

Rezervarila: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

VALSUL COCHET (1)Sambata 22 noiembrie la ora 19.00:

Valsul Hazardului, de Victor Haim

O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care- i puncteaza fiecare raspuns. Jocul dintre ei ia, insa, o turnura neasteptata. Spectacolul ”Valsul Hazardului” este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua . Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de existenta continua a comicului in orice situatie sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant.

Distributie: Ingerul: Mihai Capatina

Fata: Ruxandra Balasu

Regia: Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

554508_336136323233097_8253713209215413053_nDuminica 23 noiembrie la ora 11.30:

Atelierul de Povesti – Greierele si Furnica

Atelierul de povesti este un concept nou al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor in creionarea povestii. Alaturi de Ruxandra, micul clown Charlie contureaza pe loc povestile indragite de copii, schimband personajele la vedere, iar Daniel, prietenul copiilor si pictorul curtii regale va contura prin maiestria sa decorul si personajele pe coli mari live, ajutat de copii. Pe baza indiciilor, copii trebuie sa recreeze povestea si sa ii ajute pe cei trei prieteni sa desluseasca corect povestea.

Copii sunt invitati prin mijloacele teatrului si ale desenului sa descopere povestea. Copii invata sa inteleaga o situatie scenica si sa dea viata unui personaj in timp ce sunt initiati in tainele desenului, astfel devin chiar ei actori si desenatori. Micii nostri prieteni isi pot descoperi si dezvolta astfel telentrul actoricesc sau talentul pentru desen.

Distributia: Ruxandra Balasu si Daniel Divrician

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

afis MondenitatiDuminica 23 noiembrie la ora 19.00 la

Mondeni-tăți – Capitolul 2!

Mondeni-tăți! este o satira la adresa societatii „televizate” in care traim si a goanei dupa celebritate. Incearca sa fie un spectacol „politically correct”, dar nu reuseste. . Actritele Ruxandra Balasu si Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, infatisand tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Barsan este moderatorul emisiunii, care se confrunta cu diverse situatii neasteptate. Aceasta „emisiune” este o combinatie intre teatru, comedy show si improvizatie. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane.

Distributie: Pavel Barsan, Ruxandra Balasu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Glita, Mihai Capatina, Mihai Stanescu si Pavel Barsan

Imagine: Radu Fulga
Regia: Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro