Teatrul Coquette program de spectacole în weekendul din 2-3 februarie 2019

0
141
afis spectacole teatrul coquette

Teatrul Coquette vă invită la următoarele spectacole:

Sâmbătă 2 februarie 2019  la ora 11.00
Vulpea și Corbul
afis Teatrul Coquette
spectacole

Spectacolul este inspirat de îndrăgita fabulă cu același nume, scrisă de LaFontaine, adaptată pe înțelesul și pe placul copiilor. Costumele sunt deosebit de atractive, conținând și măști venețiene. Șireata Vulpe îl păcălește pe Corb, care își dorește doar să învețe să cânte și să danseze la concursul din pădure, pentru a-i fura cașcavalul. Spectacolul este înțesat de momente menite să stârnească hazul celor mici, dar și atenția lor la anumite comportamente, pe care fabula dorește să le aducă în vedere. Cu ajutorul ariciului, dar și al micilor spectatori, Corbul va găsi un mod de o face pe Coana Vulpe să se schimbe, să nu mai mintă și să nu mai fure. La final, vor sărbători reușita, dar vor trage împreună învățături din această istorie. Personajele sunt simpatice, devin îndrăgite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.Distribuție:  Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Alexandra Gabriela Nita

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Sâmbătă 2 februarie 2019  la ora 19.30
MOȘTENIREA de Lucia Verona

Olga Delia Mateescu este „moștenitoarea” de la Teatrul Coquette. Mireille Petit, o femeie misterioasă și plină de farmec își îndeplinește visul de o viață, acela de a locui în Paris și a fi cetățean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? A devenit captivă în propriul vis, fără a mai exista cale de scăpare și e ca și o pasăre într-o colivie de aur.

În urma unei călătorii în Martinica, o sora se substituie celeilalte, mizând pe asemănarea fizică dintre ele. De aici încep să apară pericolele de a fi descoperită și acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punând-o în situații care mai de care mai dificile. Ea ține un jurnal video pentru a-și alina singurătatea. Cui i se poate destăinui?

afis Teatrul Coquette
spectacole

„Moștenirea” de Lucia Verona este un spectacol plin de surprize și mister, elegant, o combinație între comedie, drama și mister, un spectacol cu gust de șampanie. În ce constă moștenirea? Cine, ce și de la cine moștenește?Cu: Olga Delia Mateescu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Duminică 3 ianuarie 2019  la ora 11.00
Hainele cele Noi ale Impăratului

Celebra poveste de Hans Christian Andersen a dat naștere unui spectacol plin de umor și învățăminte. O poveste despre mândrie, lingușeală, minciună și adevăr spusă cu măiestrie de Teatrul Coquette. Când mândria este alimentată în mod constant, aceasta se dezvoltă în prostie.  Escrocii au în asta o mare participare. Lingușeala se clasează astfel în topul celor mai rele lucruri. Povestea cu o morală clară este construită pe placul celor mici, dar și pe al celor mari.

Împăratul își dorește mereu să fie cel mai adorat în toată împărăția, dar din păcate nu prea știe cum să obțină iubirea tuturor supușilor. De aceea începe să creadă că prin apariția lui în public în haine care mai de care mai frumoase, sau mai sclipitoare reușește să-și cucerească poporul, care nu-și dorește altceva decât un împărat bun, drept și înțelept. Oare va reuși împăratul să se facă plăcut în adevăratul sens de către popor? Cum își va învăța lecția? O poveste cu haz, cu răsturnări de situație și cu talc, la care Teatrul Coquette vă așteaptă cu drag.

Distribuție:  Ruxandra Balasu, Mihai Capatina, Gabriel Costan și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Duminică 3 februarie 2019  la ora 19.00
O comedie despre insomnie
afis Teatrul Coquette
spectacole

Spectacolul este o comedie savuroasă despre insomnia unui bărbat care nu se ridică la noile standarde ale soţiei sale, proaspăt „culturalizată”.
Erasm şi Rodica Vasiliu întâmpină prima lor problemă conjugală, pe care încearcă să o rezolve cum pot şi ştiu ei mai bine. Acțiunea este cât se poate de simplă, dar schimbările de situaţie fac deliciul spectacolului.

“Este o piesa la care se râde foarte mult și datorită faptului că spectatorii se regăsesc în modul în care reacționează cei doi în fața “problemei conjugale” cu care se confruntă. Regizorul a surprins foarte bine aspectele vieții de cuplu, iar actorii și-au intrat foarte bine în rol. Erasm și Rodica se comportă exact ca un cuplu din viața reală. Ea este la început nervoasă, agitată și încearcă să-și impună punctul de vedere ridicând vocea și amențindu-și soțul. El încearcă să aplaneze conflictul până la un moment dat… de acolo totul este comedie.” (Paul Dutu- blogger)
După texte de Dumitru SolomonDistribuţia: Erasm Vasiliu – Cristi Dionise; Rodica Vasiliu – Claudia Drăgan.
Regia: Mihai Lungeanu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumpărate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, BiletFan, Blt.ro, Mystage, Bilete.ro sau de la Casa de Bilete BILETFAN de la stația de Metrou Unirii.