Teatrul Coquette – Program 23 ianuarie – 6 februarie

0
149

Teatrul Coquette vă invită:

Sâmbătă 23 ianuarie 2016 la ora 17.00

Charlie și Charlotte – Aventuri în lumea circului

Micul și magicul clown Charlie trebuie să o salveze pe grațioasa balerină Charlotte din mâinile vrăjitoarei, care îi fură grația. Cum va reuși să o învingă pe vrăjitoarea Rudolfa? Spectacolul este plin de umor, aventuri și îndrăgitul Charlie primește mereu ajutorul copiilor pentru a-și putea îndeplini misiunea.

Vă invităm alături de cei mici, într-o ambianță caldă și primitoare, la un spectacol care îmbină elementele de animație clasică (marionetele) cu dinamismul necesar copiilor! Vă așteptăm cu drag la un spectacol la care vă veți amuza alături de cei mici!

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Afis nou Califul Barza

Duminică 24 ianuarie 2016 la ora 11.30

CALIFUL BARZĂ

Spectacolul este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem deamenea o porție bună de râs duminica dimineața.

Pretențiosului calif i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei. Vrăjitoarea le vinde o licoare fermecată, care îi transformă în orice animal. Aceștia uită cuvântul magic de transformare și astfel rămân berze. Cum vor reuși să redevină oameni cei doi păcăliți veți vedea. Pentru a se salva trec prin diferite peripeții, dar primesc ajutorul unei preafrumoase prințese, transformată în bufniță de către aceeași vrăjitoare, ca răzbunare că aceasta a refuzat să se căsătorească cu Mizra.

Distributia: Ovidiu Usvat, Ruxandra Bălsașu și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Afis nou Colonelul si Pasarile

Duminică 24 ianuarie 2016 la ora 18.30

COLONELUL ȘI PĂSĂRILE de Hristo Boytchev – Exodul Nebunilor

In curtea unui azil de nebuni se rataceste un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacientii sa interpreteze totul ca pe un tainic semn militar si sa se inroleze in propria lor armata. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice.

O comedie de excepție, care conține din plin comic de situație. Oare cum se prezintă patru nebuni la o primă instrucție militară? Un șir de coincidențe pune în mișcare mica trupă de nebuni, care acum joacă un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerați nebuni. Colonelul împreună cu mica lui divizie de luptă formată dintr-o nebună cu dublă personalitate (una dintre cele două personalități fiind sergent), una care suferă de delir mistic și una care se crede extrem de mică hotărăște să-și ia destinul în mâini și să plece la Strassbourg ca să devină detașament ONU.

Distributie: Ruxandra Balasu, Pavel Barsan, Celina Nitu, Alexandra Gabriela Nita si Veronica Ungureanu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonta

Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

afis Finley Q

Sâmbătă 30 ianuarie 2016 la ora 20.00

FINLEY QUAYE EUROPEAN ACOUSTIC TOUR

Concertul din București face parte din turneul său European. Acest turneu este despre “a duce muntele la Mohamed, despre a aduce muzica aproape de public”, cum declară Finley Quaye.

Turneul promite să fie o experiență specială pentru spectatori, care vor asculta piesele lui Finley Quaye aduse la esență, dar și pentru artist, care va simți publicul aproape. Concertul va fi un mix eclectic într-o atmosferă intimă, o călătorie prin repertoriul artistului începand de la debut pâna în prezent.
În 1997 câștiga un Brit Award pentru albmul Maverick a Strike, și hit-uri ca Sunday Shinning și Even after all.

Versatilitatea și timbrul inconfundabil, cât și influentele muzicale pornind de la Duke Ellington (care îi este și naș), Ronnie Scott și Buddy Rich, l-au ajutat pe Finley Quaye să colaboreze cu artiștii de marcă din industria muzicală. Printre artiștii cu care a colaborat se numără Beth Orton, William Orbit, Julian Marley, Marlon Bois, Amy Winehouse, The Stereo MC’s și mulți alții.
În prezent a ieșit din studio pentru a realiza turneul European, care a început la sfârșitul lui 2015 și se va încheia în mai 2016.

BILETELE SE GASESC IN RETELELE IABILET.RO ȘI EVENTIM.RO
https://www.iabilet.ro/bilete-concert-finley-quaye-la-teat…/ 
http://www.eventim.ro/…/finley-quaye-bucuresti-t…/event.html

Printesa si bobul de mazare afis

Duminică 31 ianuarie 2016 la ora 11.30

Prințesa și bobul de mazăre

Spectacolul este pus în scenă după frumosul basm scris de H.C. Andersen, cu un umor adecvat copiilor.

Prințul (puțin mofturos, fie vorba între noi) trebuie convins să se căsătorească pentru binele împărăției. Cum își găsește prințul perechea, dacă el nici nu vrea să audă de însurătoare? Se pare că nici una dintre prințese nu este cea potrivită, pentru că el își dorește o prințesă adevărată. Cum se poate dovedi că o prințesă este prințesă adevărată?

Se întâmplă însă un șir întreg de coincidențe, care fac ca într-o seară, pe furtună, la poarta palatului să bată o frumoasă fată. Să fie ea oare cea aleasă? La ce probe este supusă? Vom vedea dacă împărăteasa va reuși să ridice blestemul ursitoarei asupra prințului.
Un spectacol care readuce în prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilăriei. Îi invităm pe copiii de toate vârstele să se bucure de el!

Distribuție: Ruxandra Bălașu, Mihai Căpățînă si Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

afis Mondenitati

Duminică 31 ianuarie 2016 la ora 18.30

Mondeni-tăți

Comedie inspirată de textele lui Tudor Mușatescu. Cum ar suna ele în zilele noastre? Mondeni-tăți! este o satiră la adresa societății „televizate” în care trăim și a goanei după celebritate. Încearcă să fie un spectacol „politically correct”, dar nu reușește. Actrițele Ruxandra Bălașu și Laura Voicu interpreteaza mai multe roluri, înfățișând tipare umane din cele mai variate zone. Actorul Pavel Bârsan este moderatorul emisiunii, care se confruntă cu diverse situații neașteptate. Această „emisiune” este o combinație între teatru, comedy show și improvizație. O comedie care ia sub aripa umorului diverse tipuri umane și nu una dintre cele mai bune comedii din București la ora actuală.

Distribuție: Pavel Bârsan, Ruxandra Bălașu, Laura Alexandra Voicu

Cu participarea video: Claudia Susanu, Iulian Gliță, Mihai Căpățînă, Mihai Stănescu și Pavel Bârsan

Imagine: Radu Fulga
Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

Afis Incurca Lume

Sâmbătă 6 februarie 2016 la ora 19.00

Încurcă Lume

Emil Strâmbuleanu, distins avocat…Parol! familist de onoare! cu de seară dus în târg, în cărţi cade gând la gând cu bucurie, cu dragoste, cu temei, cu întâlnire la drum de seară cu o damă de verde pe care n-a putut pentru ca s-o trateze cu refuz și iaca cum ajunge distinsul acasă taman cum se mijește de ziuă afară, unde Didina, consoarta, damă bine, cu ambiț și nerv, numai ce-l așteaptă să îi iscodească lipsa, că i-a cauzat nesomn și neliniște.

Așadar, cu amorul rănit și simțind trădarea, cucoana Didina începe răfuiala cu mișelul.

În odaie apare pe nesimțite și un așa-zis amic, amicul Bungrăzescu, pare-se cunoștință veche, ce consîmte la onoarea de familist a conului Strâmbuleanu; ba chiar sosește neanunțată și consoarta amicului, o jună vaporoasă, chiar dama de verde de care s-a amorezat infamul. Vine negreșit și cumnatul, fratele Didinii, că o știe simțitoare și pentru care să nu cumva madama să își piarză uzul rațiunii.

Jupâni și jupânese, veniți dară joi pe înserat, ceasurile douazeci trecute, să asistați la reprezentațiunea dumnealor, să vă veseliți și să plecați urechea la ofurile și grozăviile cinstitelor gazde!

Text adaptat după piesa cu același nume, de A de. Herz.

Distribuția: Ovidiu Ușvat, Tinca Țugulea, Alecsandra Timofte, Cristi Dionisie, Răzvan Timigeriu

Regia: Cătălin Bugean

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.