duminică, decembrie 10, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipTeatrul Arte dell`Anima vă invită la cele mai frumoase spectacole

Teatrul Arte dell`Anima vă invită la cele mai frumoase spectacole

Teatrul Arte dell`Anima vă invită în diferite spații, în aer liber, să vă bucurați de cele mai frumoase spectacole.
Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.
Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu
Coach: Mihaela Sîrbu

Clape: Vlad Pasencu
Design și fotografie afiș: Andrei Runcanu
Durata spectacol: 1 h 20 minute

BILETELE PENTRU SPECTACOLELE DE LA GRADINA TVR SE POT CUMPARA SI DE LA INTRAREA IN LOCATIE
 BILETE 14 AUGUST, ORA 21:00, GRADINA TVRBILETE 19 AUGUST, ORA 21:00, GRADINA TVRTeatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la cea mai savuroasă comedie.
„Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicupe 16 august, ora 19:00, în Parcul Cișmigiu, în cadrul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”, organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB, dar și pe 27 august, ora 21:00, la Hotel Caro.
O comedie romantică cu Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.
„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină, uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.
Acest diamant este Femeia – mamă, fiică, iubită, prietenă, soră.
Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața spectatorilor trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu, întruchipând fiecare cinci personaje diferite.
Vino la „Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Trei actrițe, cincisprezece personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce îți va dezvălui aproape totul despre femei.
 
Distribuție: Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light & sound design: Alexandru Bibere
Durata: 1h 20’


În cadrul Festivalului “Bucureștii lui Caragiale”, accesul este gratuit în baza unei rezervări prealabile pe Entertix.ro și Arcub.ro
 BILETE, 27 AUGUST, ORA 21:00, CARO HOTEL
Cristiana Pop
Cristiana Pop
Arădeancă devenită timișoreancă. Șoarece de bibliotecă. Studentă. Înainte de orice altceva, om.
RELATED ARTICLES

Most Popular