Teatrul Arte dell’Anima și-a reînnoit parteneriatul cu Televiziunea Română

0
48

Teatrul Arte dell’Anima își reînnoiește parteneriatul cu Televiziunea Română și te așteaptă pe 1 iunie în Grădina TVR, de la orele 14:00 pentru a urmări spectacolul „Motanul încălțat” – o producție Atelierul Magdei.

În Calea Dorobanți, nr. 191, în grădina Televiziunii Române, TVR își redeschide porțile pentru „Joaca de-a copilăria”, pe 1 și 2 iunie, acesta fiind doar începutul stagiunii de vară. Teatrul Arte dell’Anima te așteaptă cu brațele deschise să urmărești una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei: „Motanul încălțat” – o producție Atelierul Magdei.

După ce bătrânul morar moare, fiul cel mare primește ca moștenire moara, cel mijlociu măgarul, iar fiul cel mic motanul. Ce se va face el doar cu un biet motan? Dar ce nu știe el încă este că motănelul nostru nu e unul ca oricare, ci unul foarte isteț.

El pleacă în lume și întâlnește o prințesă frumoasă, al cărei tată, Regele Ținutului Roz, este un bătrânel simpatic și aiurit. Și cu planul său iscusit reușește sa îl dea pe stăpânul său drept conte, dar prințesa dorește să îl cunoască la un bal la castelul acestuia. Ce încurcătură, de unde va face rost bietul motănel și de un castel?

Undeva pe Tărâmul Fermecat trăiește un Căpcăun cu puteri magice. Cum îl va păcăli motănelul nostru? Dar oare prințesa Rozalia o sa îl placă pe fiul de morar?

Un spectacol vesel și antrenant, cu partituri muzicale interpretate de către actori live, cu dialog interactiv între actori și micii spectatori. Aceștia vor descoperi că o minte iscusită te scoate din orice încurcătură  și că pentru orice situație disperată există o soluție dacă privești lucrurile cu încredere și optimism.

Vino și tu să petreci ziua copilului urmărind un spectacol educativ și interactiv. Accesul este gratuit.

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă cu brațele deschise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.