Teatrul Arte dell’Anima organizează concursul „Anima pentru Societate”

  0
  103
  Teatrul Arte dell’Anima_concurs afiș

  Teatrul Arte dell’Anima a dat drumul înscrierilor pentru concursul „Anima pentru Societate” ediția a VII-a!

  Ești regizor? Ai o idee de un spectacol cu 2-5 personaje? Vrei să montezi un spectacol la Teatrul Arte dell’Anima care să fie parte din proiectele culturale și înscrise la festivaluri naționale și internaționale?

  Urmărește regulamentul de participare și trimite documentele necesare înscrierii până la data de 11 februarie, orele 18:00 pe adresa de e-mail teatru@artedellanima.ro!

  „În anul 2019 ne pregătim să montăm cea de-a 10-a producție de succes! Spectacolele noastre au fost vizionate de peste 20.000 de spectatori în București și peste 50.000 în țară și străinătate! Am participat în peste 20 de festivaluri de renume, de unde ne-am întors întotdeauna premiați și apreciați! 5 producții au fost realizate în urma edițiilor trecute ale concursului „Anima pentru societate”: „Copii răi” de Mihaela Michailov, regia Geanina Hergheligiu, „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, regia Florin Liță, „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, regia Diana Tănase, „Milk on fire” scris și regizat Radu Pocovnicu și „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu.”

  Vino cu o idee de montare a unui spectacol creativ și original! Teatrul caută regizori implicați, serioși, ce-și doresc să monteze un spectacol ce va deveni parte din repertoriul acestuia și se va plimba în lungul și-n latul țării, dar și peste granițele ei!

  Juriul este format din conducerea Asociației Arte dell’Anima și membri de specialitate: Alina Epîngeac – critic de teatru, Nona Rapotan – critic de teatru și partenerul media prin Bookhub.ro și Domnica Cîrciumaru – director de casting, va alege un proiect care va fi produs de Teatrul Arte dell’Anima în anul 2019, în perioada martie-aprilie-mai 2019.

  Câștigătorul va fi anunțat la data de 18 februarie 2019! Perioada de repetiții se va stabili de comun acord, dar nu trebuie să dureze mai mult de 6 săptămâni. Spectacolele propuse trebuie să fie gândite și create special pentru spațiul de la Teatrul Arte dell’Anima, dar ușor transportabile și adaptabile la orice spațiu.

  Regizorii ce doresc să trimită o aplicație la concurs pot veni să vadă sala de spectacole în strada Făinari, nr. 17D, sunând la numărul de telefon 0733.060.033 pentru a stabili data și ora.

  Regulament de participare:

   1. Trimiți textul în format pdf sau Word.
   2. Spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice).
   3. Faci un deviz estimativ – detaliat pe capitole în format Excel, care să includă plata drepturilor de autor (dacă sunt necesare).
  • Trimiți CV-ul tău – aceștia doresc regizori absolvenți al unei facultăți de profil
  • Trimiți motivația ta de a regiza un spectacol la Teatrul Arte dell’Anima

  Calendar Concurs:

  28 ianuarie – 11 februarie, ora 18:00 – Înscrierea proiectelor

  11 februarie – 17 februarie – Jurizarea proiectelor

  18 februarie 2018 – Afișarea proiectelor câștigătoare