Teatrul Arte dell Anima prezintă spectacolul „Totul despre femei” în Focșani, Brașov și Făgăraș

0
51

Teatrul Arte dell Anima vă așteaptă la cea mai nouă producție a sa– „Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, în Focșani, Brașov și Făgăraș, după cum urmează:

  • Focșani7 noiembrie, de la orele 19:00; Ateneul Popular Maior Ghe. Pastia din Focșani; Biletele sunt disponibile la Casieria Ateneului
  • Brașov: 14 noiembrie, de la orele 19:00; sala Patria Brașov; Biletele sunt disponibile la Casierie Sala Patria sau RedutaDetalii la: 0745830738
  • Făgăraș15 noiembrie, de la orele 19:00; Casa de Cultură a Municipiului Făgăraș. Informații și rezervări la telefon 0268 211 929

O comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenareîndragostite și imaginea este completă.

„Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. 3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.

Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință

Regie: Felix Crainicu

Scenografie: Ioana Colceag

Traducere: Mihaela Balint

Adaptare text: Crina Lință

Light& sound design: Alexandru Bibere

Vioară: Alina Horez

Violoncel: Alexandra Pascaru

Durata: 1h 20