Teatru Roșu – Spectacolul „O femeie, doi bărbați, trei posibilități”

0
63

„O femeie, doi bărbați, trei posibilități” – 29 Ianuarie 2017, ora 20.00 @ Club The Hub – str. Bărăției, nr. 31

Un spectacol unde granița dintre iluzie și realitate, nebunie și extaz, sublim și ridicol este necesar de fragilă. Doi bărbași și O Doamnă. Unul are tot ce-și poate dori, altul nimic. Cochetează amândoi cu Moartea. Ei bine, s-ar putea ca motivele lor sa fie atât de fascinante, încât Moartea chiar să se îndrăgostească de unul dintre ei. Un spectacol de-a râsu- plânsu’. Ca-n viață. Hai să-l vezi! Dacă tot nu putem păcăli Moartea, măcar să-i râdem în față.
Cu Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu și Paula Chirilă, în regia Ginei Lazăr.
Acest spectacol este o adaptare a piesei „O zi de vară” a celebrului dramaturg polonez Slawomir Mrozek. Izbut (Vlad Corbeanu) și Neizbut (Andrei Mateiu), două personaje ajunse în punctul culminant al vieții lor, (mai exact fata in fata cu moartea) încearcă să-și gasească curajul unul în celălalt, în „tentativele” lor suicidare.
Moartea nu se va lăsa mult așteptată, ba chiar va apărea într-un mod inedit și paradoxal, plină de viață. Ea le va oferi celor doi o zi de vară plină de neprevăzut.
Spectacolul este o abordare modernă, cotidiană și plină de umor a generalităților existențiale specifice anumitor tipologii mioritico-balcanice omniprezente în societatea română modernă.
Preț bilet: 25 lei.
Rezervări: 0723196376. Acces 19.00-19.45.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.