Un spectacol deja cu tradiție La un Ceai. O comedie molipsitoare despre insomnia unui bărbat care nu se ridică la noile standarde ale soţiei sale, proaspăt „culturalizată”.

Erasm şi Rodica Vasiliu întâmpină prima lor problemă conjugală, pe care încearcă să o rezolve cum pot şi ştiu ei mai bine. Acțiunea este cât se poate de simplă, dar schimbările de situaţie fac deliciul spectacolului.

Rezervari: 0734 195 395
Suport artist: 25 lei

Locuri limitate

Ceainăria La un Ceai, strada Luigi Cazzavillan nr. 25
Distribuţie:
Erasm Vasiliu – Cristi Dionise
Rodica Vasiliu – Claudia Drăgan
Regie: Mihai Lungeanu
După texte de Dumitru Solomon

“Este o piesă la care se râde foarte mult și datorită faptului că spectatorii se regăsesc în modul în care reacționează cei doi în fața “problemei conjugale” cu care se confruntă. Regizorul a surprins foarte bine aspectele vieții de cuplu, iar actorii și-au intrat foarte bine în rol. Erasm și Rodica se comportă exact ca un cuplu din viața reală. Ea este la început nervoasă, agitată și încearcă să-și impună punctul de vedere ridicând vocea si amentindu-și soțul. El încearca sa aplaneze conflictul până la un moment dat… de acolo totul este comedie” (Paul Duțu)

Un spectacol susținut de Radio România Cultural

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Anyplace.ro, Bookblog.ro, IQool, Teen Press, Mama pe Toc, Ro Events

Event: https://www.facebook.com/events/1617670288494739/

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here