Teatru Arte dell’Anima: Toamna se numără… spectacolele!

0
127
afis Teatrul Arte dell'Anima

Conceptul Arte dell’Anima s-a născut din dorinţa de a dezvolta şi promova mijloace artistice care fac posibilă descoperirea, îmbogăţirea şi cultivarea sufletului uman.

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă și în luna octombrie la spectacole de calitate, iar la  fiecare 5 bilete cumpărate, al 6-lea este gratuit!

Programul spectacolelor:
10 octombrie- 19.00

Totul despre femei de Miro Gavran
regia Felix Crainicu
Cu Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință

afis Teatrul Arte dell'Anima
Teatrul Arte dell’Anima

Este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.

Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.

„Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri.

3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei.

13 octombrie – 19:00

Lettice și Leușteanul de Peter Shaffer
regia Geanina Hergheligiu
Cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș

afis Teatrul Arte dell'Anima
Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima prezintă pentru prima dată în București, spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Lință, regia Geanina Hergheligiu. O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș.

„Lettice și Leușteanul” este o savuroasă comedie satirică, scrisă în 1987, special pentru actrița Maggie Smith și spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bântuit (în opinia ei) și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Ca în fiecare loc de muncă, Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă moștenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelația întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute.

Lotte îi va împărtăși acesteia faptul că a moștenit de la tatăl ei (proprietarul Editurii Perseus), „ochii” pentru frumos, pentru construcțiile cu arhitectură splendidă, care dau identitate.

Cursuri de dezvoltare personală prin teatru pentru copii:

În fiecare Sâmbătă – 13:00-15:00 și fiecare Duminică 12:30-14:30 cu grupa de vârstă 9-16 ani!

Înscrieri la 0733.060.033!  Pentru grupa de vârstă 4-9 ani se mai pot face înscrieri începând cu Ianuarie 2020!