Team Work dă startul la mișcare prin a II-a ediție Sport Quest

0
449

Sâmbătă, 9 mai 2015, în intervalul orar 12:00 – 14:00, va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului „Sport Quest”, în Parcul Tineretului din București. Organizat de Asociația Team Work cu sprijinul Alpha Bank, acesta își propune să reunească tineri pasionați de sport, ce vor porni într-o aventură care combină spiritul de echipă cu mișcarea în aer liber.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 100 de participanți, care vor lucra alături de coechipieri, concurând cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive. Aceștia trebuie să rezolve indiciile care îi vor conduce către următorul punct. Pe parcursul traseului, participanții vor avea de rezolvat șapte sporturi diferite. După ce o probă va fi efectuată cu succes, echipa va primi indiciul către punctul următor. Primele trei echipe care trec linia de Finish după parcurgerea corectă a traseului, vor fi premiate în funcție de locul obținut. Concurenții vor avea parte de multă distracție, o porție de mișcare în aer liber, dar și de premii cu articole sportive.

Participarea la eveniment se realizează prin intermediul completării formularelor online, disponibile pe blogul Team Work.

Vă așteptăm! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.