Revista LZR inițiază o nouă campanie de strângere de fonduri pentru un caz umanitar, cel al  domnului profesor de educație fizică și sport Constantin Trandafir, titular la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”.

Luni, 27 iulie 2015, începând cu ora 19.00 la ArCub,  pregătiți-vă pentru o seară memorabilă,  marca LZR. În caz că nu ați văzut încă spectacolul „Almost, Maine” al trupei de teatru AS, este timpul să o faceți. O comedie romantică ce se desfășoară pe mai multe planuri, într-un orășel uitat de lume, totul desăvârșit de o distribuție impecabilă coordonată de Andrei Gheorghe. În plus, departamentul artistic al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” va întreține seara cu un moment caracteristic,  colorat și plin de energie care să dea tonul unei săptămâni reușite.

Donația minimă pe care o încurajăm este de 15 lei, preț care include și un cookie. Mai multe surprize chiar la fața locului!

Profesorul cu nume predestinat și-a petrecut copilăria într-un centru de plasament, fiind abandonat de părinți.  Are 33 de ani, a absolvit Facultatea de Educaţie fizică şi Sport și deține un masterat în Kinetologie şi Biomecanică.  Elevii îl numesc „Obama” datorită asemănării cu preşedintele Statelor Unite ale Americii. Este printre puținii  care au reușit să facă din ora de sport o atracție pentru liceeni, dar și o materie la care este tare greu de chiulit.

Domnul profesor este imobilizat la pat, fiind diagnosticat cu cavernoame multiple ( tumori neoperabile pe trunchiul cerebral) și singurul tratament adecvat cazului este prin radioterapie cu ajutorul unui aparat specializat într-o clinică din Turcia. Costurile inițiale aproximative sunt de 20.000 de euro.

Domnul Trandafir obișnuiește să le spună elevilor la fiecare oră „să facem echipă!”. Și voi puteți face parte din această echipă! Pentru început, rezervă-ți locul la o seară specială,  pe 27 iulie la ArCub.

Cei care or să susțină cauza noastră, pot dona în contul bancar în RON, deschis la  BCR, pe numele Constantin Trandafir: RO61RNCB0318082518350001.

Urmăriți  #teamtrandafir pe pagina de Facebook , cât și pe www.revistalzr.ro.

Pentru mai multe detalii, scrieți-ne la:  teamtrandafir@gmail.com

Se spune că „Pe cei îndrăzneți, norocul îi ajută!”

Să îndrăznim să ajutăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here