Teach for Romania te întreabă: tu CUM vei fi când vei fi mare?

0
691

De când te știi, lumea te-a întrebat: tu ce te faci când vei fi mare? Dacă ești student în an terminal sau master și vrei să descoperi cum să-ți construiești o carieră cu sens, pe baza misiunii tale, ai nimerit bine! Teach for Romania te întreabă: tu CUM vei fi când vei fi mare? Ești pregătit să afli răspunsul?

Cine ești și care sunt valorile tale? Cum vei avea o carieră cu sens, care ți se potrivește? Cum vei transforma lumea și pe tine însuți, în fiecare zi? Sunt întrebări la care vom răspunde împreună pe 11 și 12 decembrie. Vom petrece două zile vorbind nu doar despre jobul pe care ți-l dorești, ci despre tine: despre cum să fii un om împlinit, cu o viață profesională cu sens.

În cadrul evenimentului, vei asista la sesiuni care te vor ajuta să te descoperi pe tine, să-ți identifici abilitățile și să te pregătești în cele mai cerute abilități ale viitorului. După aceste sesiuni, vei avea șansa de a-ți construi un plan de carieră, cu sprijin din partea trainerilor.

Înscrie-te până miercuri, 2 decembrie, aici! Participarea este gratuită și se realizează pe baza unei selecții. Între 3-4 decembrie vei afla dacă eşti unul dintre cei 70 de participanți la eveniment!

Programul este următorul:

  • în prima zi, stai de vorbă cu „oameni mari”, afli cum au ajuns ei acolo și lucrezi alături de profesioniști la cele mai cerute abilități ale viitorului.
  • în a doua zi, descoperi care este misiunea ta și lucrezi la planul tău de carieră, alături de specialiști.
    12243542_1111848872158734_4729549589199232210_n

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele veşti despre locaţie şi cei peste 10 traineri, coach și speakeri care vor fi prezenti. Te așteptăm!

Teach for Romania sprijină tinerii valoroși să devină lideri în educație, pentru a oferi fiecărui copil din România acces la educație de calitate. Organizația recrutează tineri valoroși și îi pregătește pentru a deveni lideri în comunități vulnerabile, prin rolul de profesor, în cea mai mare comunitate educațională din lume. Timp de doi ani, cu sprijinul liderilor seniori din cele mai prestigioase companii din România, profesorii au parte de un program de dezvoltare echivalent cu un MBA la o universitate internațională reprezentativă.

Sursă poze: gala.lsrs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.