Te invitǎm sǎ organizezi Târgul Educaţiei 2013

0
259

Universitatea din Bucureşti îţi oferǎ oportunitatea de a te implica în proiectul Târgul Educaţiei 2013. Poţi participa la organizarea evenimentului şi poţi câştiga experienţǎ în domeniul organizǎrii de evenimente.

 

Intreaga activitate este coordonatǎ de cǎtre Departamentul Servicii pentru Studenţi (DSS) din cadrul Universitǎţii din Bucureşti şi doreşte ca toţi studenţii implicaţi sǎ dobândeascǎ cunoştinţe despre ceea ce înseamnǎ Târgul Educaţiei. De asemenea, organizatorii oferǎ studenţilor posibilitatea de a lucra în funcţie de preferinţele acestora, programul fiind flexibil.

 

Cei care vor participa vor primi o adeverinţǎ de practicǎ, dar şi recomandǎri cu privire la activitǎţile pe care le-au desfǎşurat în cadrul evenimentului. Cei interesaţi pot aplica, trimiţând CV-ul la adresa de email ciocp.ub@gmail.com, până pe 5 martie 2013.

 

In acest an, Târgul Educaţiei se va desfǎşura în perioada 4-5 aprilie.

 

Pentru mai multe informaţii, puteţi suna la 021/315 80 93 sau puteţi merge direct la sediul CIOCP (Cǎminul M. Kogălniceanu, corp B, et. 2, Sala de lecturǎ, luni – vineri: 10.00 – 14.00).

 

Adriana Giurcǎ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.