Decembrie dă startul celor mai faine Târguri de Crăciun din București

0
510
Decembrie dă startul celor mai faine Târguri de Crăciun din București

Decembrie dă startul celor mai faine Târguri de Crăciun din București

Deși în magazine e Crăciun din octombrie, noi de-abia acum începem să ne gândim serios la ce cadouri le vom cumpăra celor dragi. Ne trec prin minte tot felul de întrebări fără răspuns… ”Ce-o să îi cumpăr mamei? Dar tatălui? Unde îmi petrec revelionul?” iar lista poate continua la nesfârșit…Ei bine, eu am întocmit o listă cu cele mai faine Târguri de Crăciun din București în speranța că te voi ajuta să fii un Moș bun anul acesta.

Bucharest Christmas Market, 1 -30 decembrie

Târguri de Crăciun București

Nu știu dacă ați auzit de Bucharest Christmas Market, însă, cu siguranță, știți că organizarea Târgului de Crăciun din centrul Bucureștiului a devenit deja o tradiție. Anul acesta, deschiderea va fi chiar pe 1 decembrie, iar târgul va avea loc în Piața Constituției.

Pe lângă decorațiuni și cadouri mai sunt promise delicii culinare și momente artistice. Târgul va putea fi vizitat zilnic în intervalul orar 10:00-22:00. Mai multe informații pot fi găsite pe http://bucharestchristmasmarket.ro/.

Târgul Cadourilor de Crăciun Romexpo, 7-11 decembrie

ed6efa69b9cf66afe616c8f4acbc9e47

Și în acest an Romexpo ne vine în ajutor, organizând cel mai complex târg de Crăciun. Spun complex pentru că aici se vor găsi produse variate, pentru toate gusturile, inclusiv decorațiuni de Crăciun, produse textile, jucării, cărți și dulciuri.

Târgul va avea loc între 7 și 11 decembrie, iar intrarea se va face pe baza unui bilet în valoare de 5 lei.

De asemenea, trebuie menționat că la târg vor fi prezenți diferiți producători, distribuitori sau importatori. Cu siguranță, acest lucru înseamnă că vor fi găsite aici și produse handmade care ne vor încânta privirea.

Crazy Christmas, 10 decembrie

Decembrie dă startul celor mai faine Târguri de Crăciun din București

Ultima oprire pe lista cu târguri de Crăciun se află pe strada Uranus, numărul 150.

Crazy Christmas, căci despre el este vorba, va avea loc și anul acesta la The ARK București pe 10 decembrie. Festivalul este organizat, în principal, de Andreea Esca. Aceasta va realiza, în același timp, și emisiunea ”La Radio” de pe Europa FM.

Veți vedea că festivalul depășește puțin structura clasică a evenimentelor specifice. Acesta îmbină, într-o atmosferă de sărbătoare, cele mai inspirate idei de cadouri cu miros de turtă dulce și cozonaci.

Sper că sugestiile mele te vor ajuta să găsești cadourile potrivite pentru cei dragi.

Sursă foto: metropotam.ro, pinterest.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.