TÂRGUL ȘCOLILOR DE VARĂ 2015 la Fundația Calea Victoriei – Ce poți face relaxant și deștept vara asta în București!

0
404

Te invităm sâmbătă, 23 mai, de la 11:00 la 19:00, la Fundația Calea Victoriei, în curtea răcoroasă din Popa Soare 40 și în sălile frumoase de la etaj, să povestim, la un pahar de limonadă, despre ce ȘCOLI DE VARĂ am pregătit pentru iunie, iulie și august.

La Târgul Școlilor de Vară, cu intrare liberă, ai reducere de 15% la orice curs ales din programa de vară. J Atelierele sunt concentrate într-o săptămână, de luni până vineri, gândite ca o scurtă vacanță culturală în București. La școlile de vară poți cunoaște oameni interesanți, poți explora tărâmuri noi și îți poți dezvolta talentele native.

Scoli de vara

„Meniul” nostru cu delicatese culturale și idei de dezvoltare personală este extrem de apetisant, potrivit pentru toate gusturile și vârstele:

Atmosfera va fi animată, începând cu ora 16:00, de către fetele de la Symphactory Strings Quartet, care ne pregătesc un spumos recital – la vioară, violă și violoncel – cu piese celebre de jazz, rock, pop, bossa nova, tango, blues și canțonete.

De asemenea, la târg vă puteți răsfăța descoperind creațiile seducătoare și vesele ale unor artiști, artizani și designeri români:

În salon, vom proiecta fragmente din înregistrările video de la evenimentele noastre cu personalități culturale, «BEST OF…» cu istoricul Neagu DJUVARA, dirijorul Tiberiu SOARE, istoricul Georgeta FILITTI, antropologul Vintilă MIHĂILESCU, specialista în istoria costumului Adina NANU, scriitorul și eseistul Dan C. MIHAILESCU etc.

Reducerea de 15% nu se cumulează cu discountul oferit posesorilor cardului de fidelitate FCV, studenților și pensionarilor.

Mai multe detalii despre Târg și programul Școlilor de Vară de la Fundația Calea Victoriei găsiți pe www.victoriei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.