Targul International de Vinuri GoodWine

  0
  529

  Ultimul weekend din aprilie îți aduce poezia mai aproape. Și nu orice fel de poezie, ci poezie… îmbuteliată. Între 25 și 27 aprilie Romexpo devine un loc de poveste: în Pavilionul C1 se desfășoară Târgul Internațional de Vinuri GoodWine. Peste 100 de expozanți, producători, importatori și distribuitori vor oferi o gamă largă de vinuri ce îți vor desfăta toate simțurile. Iubitorii de vin vor putea călători în Franța, Italia, Argentina, Spania.

  wine

  Printre expozanţi se regăsesc: Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Principe di Corleone, Vinarte, Casa Panciu, Wine Princess, Azienda Vitivinicola Malgra, Crama Iordache, Senator Wine, Enoteca Provensala, Vinoteca Mea, Vincon Vrancea.

  Cea de-a 11-a ediție a celui mai important eveniment din București, dedicat vinului premium vine cu o suită de premiere. Crama Hetei din Satu Mare, Crama Iordache din Drăgășani, Vinum Capidava și Compania Intervitt vor avea prima reprezentare la GoodWine, în fața publicului. De asemenea, vor fi lansate în premieră pe piața românească peste 500 de vinuri.

  Tot pentru prima oară, importatorii Vinexpert Viti Services și Enoteca Provensala vor aduce la Romexpo adevăratul gust franțuzesc. Reprezentantul podgoriilor siciliene va fi Principe di Corleone.

  wine2

  În cadrul târgului va avea loc și concursul Wine Master, organizat anual de către somelierul Avram Laurențiu Achim, precum și competiția somelierilor, Cupa OSR (Organizația Somelierilor din România). Pe 26 aprilie, cea mai nouă realizare a vinificatorilor Casei Panciu, vinul spumant rose, va fi degustată de o delegație de diplomați.

  Doar la GoodWine ai ocazia să descoperi noi sortimente de vinuri și să te îndrăgostești de ele!

  Program

  Sâmbătă 26 aprilie 2014: 10.00 – 19.00

  Duminică 27 aprilie 2014: 10.00 – 17.00

   sursa foto: weheartit.com