joi, octombrie 21, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSTârgul de Job-uri IT&C. Ia-ți viitorul în propriile mâini

Târgul de Job-uri IT&C. Ia-ți viitorul în propriile mâini

În perioada 5-6 martie, Facultatea de Automatică și Calculatoare va găzdui evenimentul anual, denumit „Târgul de Job-uri IT&C”, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), un bun prilej pentru studenții dornici de afirmare de a intra în contact direct cu reprezentanți ai domeniului IT&C.

Acest eveniment este unul de tradiție pentru Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare și a ajuns ca ediția din 2015 să fie cea mai mare din serie. IT&C reprezintă o oportunitate pentru promovarea firmelor de profil în rândul studenților și oferirea unor perspective de angajare ulterioare. Partenerii acestui eveniment oferă publicului țintă o paletă largă de opțiuni pentru diferite programe precum part-timejob sau full-time, stagii de practică sau chiar burse de performanță. În cadrul acestei ediții, Târgul de Job-uri IT&C a ajuns la 29 de companii participante de top de pe plan național, dar și internațional. Enumerăm următoarele companii: Axway, Apt, Crispico, Tremend, BearingPoint, Bloomberg UK, Accenture, Softeh, Zitec, OC Proud, bergComputers, Romedex International, Telekom, KPMG, Optaros, Arggo, SBP, Voxility, EEU Software, Asentinel, Incas, Nobel, Cel, Microchip, Alstom, Luxoft și nu în ultimul rând Bitdefender.

LSAC- un pas mai aproape de carieră

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit, vine în sprijinul studenților și le asigură acestora o educație complementară celei oferite în cadrul facultății prin aplicații practice si prin contactul direct
cu mediul în care aceștia vor activa ca viitori specialiști.

Niciodată nu e prea târziu! Târgul de Job-uri IT&C provoacă studenții șă-și constuiască pașii către cariera dorită.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular