Târgul de Crăciun 2019 – Cadouri și delicatese culturale

0
43
afis Târgul de Crăciun

Clopoței pictați manual, bijuterii vintage, săpunuri delicate, cafea aromată, cursuri care te inspiră, dulciuri vegane, brăduți sculptați în lemn, turtă dulce și coronițe de lavandă. Cum îți sună? A cadou perfect de Crăciun? Ai nimerit bine! Pe 14 decembrie, la Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei, găsești cadouri potrivite pentru toți cei dragi.

Ilustratori și graficieni plini de fantezie, făuritori de jucării haioase, cofetari iscusiți, sculptori și creatori de bijuterii unicat se întâlnesc în casa prietenoasă din str. C. A. Rosetti 47. Vino să-i cunoști și să afli chiar de la ei povestea cadoului pe care urmează să îl oferi. Evenimentul are loc între orele 11:00 – 19:00. Intrarea este liberă.

Tot la târg e un moment bun să cumperi vouchere pentru cursuri care știi că ar aduce bucurie unui prieten apropiat sau unui membru al familiei. În ziua târgului ai 15% reducere* la orice curs din luna ianuarie.

Ai ateliere de pictură și desen pentru cei pasionați de artele plastice, cursuri de scriere creativă, istoria religiilor, mindfulness, arheologie sau actorie pentru curioșii mereu în căutarede noutăți.

Găsești ceva și pentru pragmatici: atelierul despre stil de viață sănătos & nutriție echilibrată, sau cel de educație financiară.

Uite ce bunătăți culturale ți-am pregătit pentru ianuarie 2020:

La Târgul de Crăciun intrarea este liberă.

PROGRAM:
Sâmbătă 15 Decembrie, 11:00 – 19:00
Adresă: str. C. A. Rosetti 47, et. 1.

Pe www.victoriei.ro găseşti programul cursurilor pe care le poţi face cadou. 
*Reducerea se aplică la costul întreg afișat pe site și nu se cumulează cu alte reduceri sau vouchere.