luni, decembrie 4, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipTârgul de Cariere Cluj-Global vine în această toamnă la Cluj!

Târgul de Cariere Cluj-Global vine în această toamnă la Cluj!

Târgul de Cariere Cluj-Global 2017 vă așteaptă pe 24-25 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Peste 60 de companii vor fi prezente la Târgul de Cariere Cluj-Napoca 2017, evenimentul cu numeroase oferte de locuri de muncă de pe piața românească actuală. Candidații se vor putea informa în detaliu despre posibilitățile de angajare oferite de către firmele din România.

Dacă ești absolvent de studii superioare și îți cauți de muncă sau dacă actualul job nu te mai încântă și vrei să încerci ceva nou, vino la Târgul de Cariere! Aici vei putea aplica pentru joburi full-time în domenii variate. Angajatorii vor discuta și îți vor evalua competențele pentru o orientare cât mai veridică în direcția în care vrei să activezi.

Nu ai experiență? Ești angajat!

Chiar dacă nu ai experiență, Târgul de Cariere este adresat și studenților în căutare de programe de internship sau joburi cu program flexibil, part-time, pentru a putea ține pasul cu orele de curs de la facultate.

Pentru cei care doresc să ajute comunitatea și să se implice în organizații non-profit, Târgul de Cariere vă sare în ajutor! Veți putea intra în contact și cu ONG-uri care vă vor pune la dispoziție, la rândul lor, posibilitatea de a face muncă de voluntariat.

Companiile de IT, la mare căutare de tineri inteligenți și pasionați

De asemenea, în perioada 26-27 octombrie, Sala Polivalentă găzduiește Târgul de Cariere în IT Cluj. Aici, specialiștii și pasionații de IT și tehnologie își vor putea da întâlnire într-un mediu activ și entuziast. Evenimentul va dispune de activități precum VR Zone, Gaming Area, Speed Challenge, workshopuri și multe altele.

Se spune că pentru a ajunge la destinație, trebuie mai întâi să pornești la drum. Hai la Târgul de Cariere și postul e în proporție de 50% deja al tau!

Intrarea este liberă, mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

 

Denisa Goran
Denisa Goran
"A smooth sea never made a skilled sailor".
RELATED ARTICLES

Most Popular