Târg de Internshipuri Internaţionale

0
94

Târgul de Internshipuri Internaționale este un eveniment organizat de AIESEC București si vine în întâmpinarea tinerilor care intenționează să urmeze o carieră internațională în Educație, IT, Marketing sau Sales. În cadrul acestui eveniment, studenții dornici de noi experiențe profesionale vor găsi răspunsuri la multe dintre întrebările lor și, totodată, vor afla care sunt oprotunitățile din domeniile mai sus  menționate. Accesul la eveniment se face prin completarea formularului de înscriere: https://podio.com/webforms/15526303/1040585

         Ce se întâmplă la Târgul de Internshipuri Internaţionale ?

         Oamenii care au crezut în visul lor, și au avut dorința și curajul de a pleca într-un internship internațional, vin acum într-un mediu deschis pentru a-și împărtăși experiența cu noi.

Invitații acestui eveniment sunt: Roxana Naramzi, care prin intermediul programului Global Talent a făcut pași importanți  spre o carieră internațională în Educație într-un internship în Japonia.

Dominique Dinescu, cea de a doua invitată, a avut oportunitatea de a-și modela cariera în Graphic Design datorită internshipului internațional într-un Start-UP,  în Grecia, prin intermediul programului Global Entrepreneur.

Pe lângă posibilitatea de a afla ce se cere pe piața internațională în ceea ce privește experiența în domeniile mai sus menționate, participanţii vor putea descoperi mai multe detalii despre programele Global Talent si Global Entrepreneur.

Ora, Data și Locația de desfășurare a evenimentului

Evenimentul va avea loc Marți, 29 noiembrie, începând cu ora 18:30, la sediul central UniCredit Bank, de pe Bulevardul Expoziției, numărul 1F, sector 1, București.

Despre AIESEC:

AIESEC este o organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de studenți și proaspeți absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii săi sunt interesați de probleme globale, leadership și management. În momentul de față, AIESEC este prezentă în peste 125 de țări și teritorii. Aceasta realizează peste 26.000 de schimburi pe an, conduse de peste 70.000 de membri.

Contact:

Adriana Isăilă, Vicepreședinte PR, AIESEC București

e-mail: isaila.adriana@aiesec.net

telefon: +40 724 610 870

website: http://www.aiesecbucharest.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.