duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipTap the Source - primul hackathon invidual care îi provoacă pe cei...

Tap the Source – primul hackathon invidual care îi provoacă pe cei mai buni tech entuziaşti

Eşti pasionat de programare, îţi place să îţi depăşeşti limitele, te încântă provocările şi crezi că nu este niciuna căreia să nu îi faci faţă. Asta înseamnă că eşti gata să intri în competiţia Tap the Source! Pe 6 decembrie, Connect Hub găzduieşte cel mai intens hackathon pentru 50 de programatori de top care vor încerca să rezolve 20 de challenge-uri în 12 ore. Participanţii îşi vor folosi aptitudinile tehnice, creativitatea, cunoştinţele de logică şi de matematică pentru a afla cât de buni sunt în domeniul lor de expertiză. În plus, primele trei locuri garantează premii în valoare de peste 1.000 de dolari! Accepţi provocarea?

Hackathon-ul Tap the Source, susținut de Madrivo si de comunitatea de hacking Geek Wanted, este o competiţie individuală în care fiecare tech entuziast îşi va putea crea propriul show de programare. Pe parcursul celor 20 de challenge-uri, cu grad ascendent de dificultate, concurenţii vor avea libertatea să abordeze aproape orice limbaj de programare şi să găsească cele mai originale metode de a le soluţiona.  La finalul competiţiei fiecare participant va şti ce scor a obţinut, care este nivelul la care cunoaşte skill-urile pe care le-a folosit şi unde se poziţionează faţă de ceilalţi concurenţi.

Ce trebuie să ştiu ca să particip?

Challenge-urile vor cere de la participanţii intraţi în joc accesarea unui web-based API served via GET requests. Chiar dacă este o competiţie tehnică, rezolvarea task-urilor nu va depinde exclusiv de pregătirea tehnică în domeniu. Pe lângă cunoştinţele de programare, participanţii vor fi nevoiţi să iasă din zona de confort, să fie creativi, structuraţi în gândire şi buni strategi pentru a ajunge pe locul I.

Care e miza?

Tap the Source este o oportunitate unică pentru programatorii care adoră competiţiile şi vor să îşi depăşească toate limitele. Pe lângă obiectivul fiecăruia de a obţine un scor cât mai bun şi câştigarea premiilor puse în joc, presiunea va fi dublată de ceilalţi concurenţi, ale căror rezultate vor fi afişate pe un ecran de proiecţie în timp real.

Cum mă înscriu?

Înscrierile la cel mai inedit hackathon individual – Tap the Source se vor face în perioada 20 noiembrie – 3 decembrie a.c. pe site-ul competiţiei http://softbinator.github.io/tapthesource/, la secţiunea register, printr-un prim challenge. Înscrie-te aici! Be part of our challenge! Tap the Source!

Pentru informații suplimentare:

PR Coordinators Tap the Source

Gabriela Bejan/gabriela.bejan@softbinator.ro / 0743 886 822

Alexandra Crăciunescu/alexandra.craciunescu@softbinator.ro / 0758 088 330

 

RELATED ARTICLES

Most Popular