duminică, octombrie 17, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberTalentUP -show de talente pe 28 martie 2019

TalentUP -show de talente pe 28 martie 2019

Talent Up este un spectacol anual de talente, care promovează diversitatea și încurajează exprimarea liberă a tinerilor, prin intermediul pasiunilor lor.

Ediția a III-a a acestui proiect este organizată de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, în parteneriat cu alte două asociații studențești: Asociația Studenților de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Asociația Studenților de la Facultatea de Psihologie și Ştiinţele Educaţiei.

De asemenea, pe lânga încurajarea tinerelor talente din Universitatea București, organizatorii proiectului susțin și o cauză caritabilă, împreună cu cei de la Adoptă un Talent: cazul lui Sebastian, un copil abandonat de părinți, care la doar 10 ani cântă minunat la pian, deși nu cunoaște noțiuni de teorie muzicală. Scopul acestei cauze caritabile este de a-l susține financiar pe acest copil, pentru a putea să își dezvolte această pasiune și pricepere în continuare, prin intermediul unor cursuri de pian.
Prin urmare, pe data de 28 martie, la Club Mojo, începând cu ora 19:30, însuflețim visuri și contribuim la fericirea unui copil abandonat, dornic să își urmeze chemarea.

RELATED ARTICLES

Most Popular