T-Shirt Fest – primul festival al tricourilor

0
298

T-Shirt Fest Romania este prima sărbătoare din țară dedicată exclusiv tricourilor.
Festivalul  programat pe 20 și 21 iunie 2015 în Club Control din București, reprezintă ocazia tuturor de a sărbători ziua internațională a tricoului alături de designeri, fabricanți și comercianți din branșă.

În ambele zile ale festivalului vor avea loc o gamă variată de activități: prezentări de colecții, demonstrații live de design digital și personalizare a tricourilor prin serigrafiere.

Sâmbătă, un invitat din domeniu ne va vorbi despre provocările întâlnite în crearea brandului său și va oferi câteva insight-uri pentru cei ce doresc să puna bazele unui brand de tricouri. Prima zi de festival se va încheia cu un concert susținut de către australianul Inkswel.

Duminică, a doua zi de festival, este o zi cu totul specială, vom sărbători împreună Ziua Internațională a tricoului. T-SHIRT DAY fiind celebrată încă din anul 2008 în data de 21 iunie.
Câștigătorii concursurilor “Reinventează-ți tricoul” și “Cel mai popular tricou” de pe pagina de facebook a evenimentului, vor fi răsplătiți pentru creativitatea și îndemânarea de care vor da dovadă.

T-Shirt Fest Romania s-a născut din dorința de a-i aduce la un loc pe toți cei care împart pasiunea pentru cel mai popular obiect vestimentar. Tricoul nu s-a mulțumit doar cu acest statut si a devenit de-a lungul timpului un mijloc de comunicare, o extensie a personalității noastre.
Prin acest eveniment încercăm să formăm o comunitate strânsă în jurul tricoului și să facilităm dialogul între designeri, producători, comercianți și cumpărători, astfel încât să contribuim la o evoluție pozitivă a industriei de tricouri.

Programul evenimentului este urmatorul:

Sambătă 12:00 – 19:00 | Sâmbătă seara de la ora 22:00 petrecere cu invitatul din Australia INKSWEL
Duminică 12:00 – 19:00

Intrarea pe timpul zilei este liberă !

Facebook: www.facebook.com/tshirtfest.ro
Event:  www.facebook.com/events/1419637858357262/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.