duminică, decembrie 3, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăSwing with Joy! - primul concert în grădina GreenTea

Swing with Joy! – primul concert în grădina GreenTea

Luna mai înseamnă pentru grădina GreenTea culoare și miresme: caprifoi care își face deja simțită aroma, lavandă timidă și nerăbdătoare să înflorească și trandafiri delicați care încep să-și dezvăluie nuanțele.

Acest tablou de primăvară urbană se completează cu un concert special: prima seară muzicală în grădină! Ceainăria GreenTea vă așteaptă cu puțină magie: atmosfera caldă, luminițe din zecile de felinare care împânzesc grădina și artiști care vă vor umple sufletele de bucurie!

Voce: Cristiana Radu

Pian: Lucian Stana

Invitat: Maximilian Muntean

Cristiana Radu abordează genuri muzicale diferite, de la stilul american al anilor ’20, jazz standard și swing al anilor ’30 până la muzica braziliană de jazz și muzica Micului Paris. Stilul său versatil și elegant este destinat iubitorilor de muzică oldies and goldies. De la Antonio Jobim până la marii clasici, Ella Fitzgerald, Natalie Cole și Doris Day, Cristiana îmbină stilul de standard, swing și bossa nova cu cel de ethno jazz.

 Data: vineri, 5 mai 2017, ora 20:00

Rezervări: 0749 090 202

Suport artiști: 30 lei

Locația: Ceainăria GreenTea, Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București

Facebook event: facebook.com/events/1365143290210098

Mirela Frățilă
Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

Most Popular