Swimathon 2014

  0
  162

  Sâmbătă a fost Swimathon 2014, ediție la care am participat și eu, reprezentând asociația „Ana și copiii.” Acum ar cam trebui să povestesc despre evenimentul în sine și să spun ce impresii mi-a lăsat toată treaba.

  Ca orice mare fotbalist, voi începe și eu să zic: „S-a jucat la ambele porți, echipa adversă și-a dorit foarte mult să câștige și asta s-a văzut prin săriturile și plonjoanele în bazin. Arbitrul a fost clar de partea lor și nu a sancționat intrările aproape criminale ale adversarilor”. Chestii.

  10301211_929349250414437_3221865185694414234_n

  Evenimentul a fost foarte bine organizat. Totul a fost pus la punct, voluntarii foarte amabili și vibe-ul general era unul de vacanță, de fericire, de festival. Am văzut că au participat și actrițe și actori cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, prezentatori tv și tot felul de alte personaje care mai de care mai cunoscute. Și totuși, cred cu convingere că eu am avut cei mai tari colegi. Fără să știrbesc din eforturile celorlalți participanți, echipa noastră, care a luptat pentru a reuși să strângă fonduri pentru 302 copiii și pentru a-i trimite pe aceștia la școală complet echipați, a fost formată din cinci personaje. Cinci personaje care s-au întâlnit să pună totul la cale, să pregătească strategia, dar care nu s-a întâlnit niciodată chiar să înoate împreună. Cinci personaje care au intrat în apă și au totul din ei pentru acea cauză. (…)

  Continuarea articolului o găsiți pe macheamagrecu.ro