marți, mai 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăComunitateEvenimenteSurprize minunate de ziua copiilor, oferite de Muzeul Antipa!

Surprize minunate de ziua copiilor, oferite de Muzeul Antipa!

De ziua lor, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” oferă în dar tuturor copiilor intrarea gratuită în expoziția permanentă a muzeului, precum și posibilitatea de a participa gratuit la ateliere online pe platforma ZOOM!

La Muzeu sau acasă, distracția și voia bună ne vor însoți pe tot parcursul zilei de 1 iunie! Copiii sunt invitați să se înscrie la ateliere de zoologie, chimie, șah, programare pe calculator, precum și pictură și desen, după următorul program:

  • De la ora 10.00, specialiști ai muzeului îi invită pe copiii cu vârste între 6 și 8 ani la o întâlnire online cu Elefantul magic! Invitația se adresează micuților curioși să afle cât mai multe despre unul dintre cele mai mari animale de pe Pământ, să se joace, să deseneze și să decupeze!

„Cum se pot deosebi elefanții africani de cei asiatici”; „Cum se protejează elefanții de arsurile solare?” sau „Care este cea mai mare frică a elefanților?” sunt doar câteva dintre întrebările la care micuții pot primi răspuns participând la această întâlnire.

  • De la ora 11:00, copiii cu vârste cuprinse între 7-12 ani sunt invitați la un atelier online de recreație chimică, să învețe să picteze pe hârtie, lemn sau material textil, folosind pigmenți naturali și materiale ușor de găsit prin bucătărie.
  • La ora 12:00 micii șahiști se vor întâlni în mediul virtual în fața tablei de șah, să afle din tainele acestui sport frumos și nobil!
  • La ora 14:00 ne dăm întâlnire din nou cu Elefantul magic, de data aceasta, însă, intalnirea online este destinată grupei de vârstă 9 – 11 ani.
  • De la ora 15:00, la atelierul Scratch online, copiii vor învăța noțiuni introductive despre programare, vor descoperi etapele de programare văzute prin ochii unui specialist și vor afla cum este alcătuit un program pentru a îndeplini diverse sarcini.
  • Seria atelierelor online din 1 iunie se încheie cu un atelier de desen și pictură, care va începe la ora 16:00 și va avea ca temă un subiect din lumea vietăților înaripate: pescărușii!

Participarea la aceste întâlniri este gratuită în limita a 15 locuri/atelier, iar înscrierile se fac prin formularul de rezervare https://antipa.ro/rezervari/.

Link-ul de acces se trimite părinților cu o zi înainte de începerea atelierelor.

Sponsor principal: MOL România

Parteneri: Belladona Art, Holy Molly, www.scoalait.ro, profudesah.ro, Brick Depot.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Date de contact:

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Şos. Kiseleff Nr. 1

Bucureşti 011341

Tel: +4 021 312 88 26 / Fax: +4 021 312 88 63

www.antipa.ro

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular