luni, octombrie 18, 2021
Recrutare IQool
AcasăSuper 2018 - un workshop dedicat pasionaților de scriere creativă, film și...

Super 2018 – un workshop dedicat pasionaților de scriere creativă, film și fotografie

Au început înscrierile la workshop-urile Super 2018!

Dacă ai între 14-19 ani, te invităm la București pentru 3 noi ateliere:

 

După cum te-au obișnuit în fiecare an, Super îți oferă șansa de a participa la încă trei ateliere până la festivalul din iunie. Dacă vrei să îți perfecționezi tehnicile de scriere creativă și fotografie sau ai ratat înscrierile și totuși vrei să înveți cum se face un film, nu ezita! Este șansa ta să-ți urmezi pasiunea, să cunoști tineri la fel de entuziasmați și să afli cât mai multe de la profesioniști!

 

Workshop-urile Super 2018:

 

Workshop-ul de fotografie Super: 20-22 aprilie 2018.

DEADLINE pentru înscrieri: 16 aprilie (ora 23:59).

Ce trebuie să trimiți: 5 selfie-uri și 5 peisaje făcute cu telefonul + plus un paragraf  în care să ne spui de ce vrei să participi la acest workshop. Pentru acest workshop, se recomandă ca participanții să aibă aparatele lor de fotografiat (sau să împrumute un aparat).

 

Workshop-ul de creative writing Super: 10-13 mai 2018.

DEADLINE pentru înscrieri: 3 mai (ora 23:59).

Ce trebuie să trimiți: un text de maxim 2000 de caractere în care personajul principal să fie persoana care se înscrie la workshop (acest text trebuie să poată fi începutul/subiectul unui film) + un paragraf  în care să ne spui de ce vrei să participi la acest workshop.

 

Workshop-ul de film Super: 12-19 mai 2018.

DEADLINE pentru înscrieri: 1 mai (ora 23:59).

Ce trebuie să trimiți: 7 fotografii, și la alegere: ori o povestire scurta ori un scurtmetraj făcut deja de tine (documentar/ficțiune/eseu video) + două paragrafe în care să ne spui de ce vrei să participi la acest workshop. Nu este necesar ca participanții să aibă echipamente. Super le va pune la dispoziție camere participanților.

 

Regulamentul complet pentru înscrieri se găsește la:

http://www.superfestival.ro/newsupersite/2018/04/06/workshop-urile-super-2018/

 

Super, care a luat naștere în 2013, este cel mai mare festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenți. La ultima ediție a avut peste 50 de scurtmetraje naționale și internaționale, ateliere de film și fotografie, 3 proiecții Super Warm-Up, o expoziție de artă și petreceri, toate cu scopul de a încuraja manifestările artistice în rândul tinerilor. Anul acesta, festivalul este reprezentat în alte orașe din țară și din Republica Moldova de cei peste 20 de ambasadori Super, care organizează proiecții de film și ateliere în 18 orașe.

Ediția a 6-a a festivalului are loc în perioada 7-10 iunie la București.

 

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Cu sprijinul: Centrul Național al Cinematografiei.

 

Parteneri: British Council România, Arhiva Națională de Filme, Student Consulting, F64, Green Hours, PEGAS, Fundația Calea Victoriei, Vira Films, Asociația Vira, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Librăriile Humanitas, Institutul Cultural Român, Asociația Accept, Asociația de dezvoltare a filmului românesc.

 

Parteneri Media: SUB25, Scena9, Decât o Revistă, LZR, Moderism.ro, Comunitatea Off Topic, RFI România, All About Romanian Cinema, Acoperișul de Sticlă, Art7.fm, SUBCAPITOL, Dissolved Magazine, Liternet.ro, Perspektiva, Radio România Cultural, Brrlog.

 

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Mai multe detalii pe:

Pagina de Facebook: facebook.com/superadolescentii

Site-ul SUPER: www.superfestival.ro

Instagram: @superfilmfestival

Alexandra Gavrilăhttps://voxofvanity.com/
Sunt suma provocărilor cu care m-am confruntat, a scopurilor pentru care am luptat și a pasiunilor pentru care trăiesc. Mă definesc ambiția, seriozitatea și perseverența, nu cred în noroc și nici în destin. Sunt dornică de a depunde îndeajuns efort pentru a dobândi cele la care aspir. Îmi place să îmi asum riscuri, pot lucra sub presiune și realizez mereu ceea ce îmi propun. Definiția succesului personal este propria mulțumire de sine.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular