duminică, februarie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship#SuntemColectiv-ul senzațiilor auditive diverse și weekend-ul care urmează

#SuntemColectiv-ul senzațiilor auditive diverse și weekend-ul care urmează

Toamna și-a intrat în drepturi, petrecerile sunt la mare căutare prin oraș, iar prietenilor le-a revenit cheful de distracție. Weekend-ul acesta nu se sta în casă, pentru că deja ai programul făcut de Colectiv, unde avem evenimente pe alese.

Vineri, 23 octombrie
Împreună putem transforma o seară de toamnă obișnuită într-un adevărat colectiv al distracției. Muzica o aducem noi, și garantăm un periplu sonor care ne va gâdila toate simțurile. Pe voi ne bazăm pentru dansul până în zori de zi.
Jan Blomqvist [DE], Satori [NL], Yarosslav [FR], Breky [ RO] și Daniel Drăghici [RO] sunt cei care se vor juca cu mințile noastre și ne vor crea propriul univers auditiv.
Detalii și link-uri utile: https://goo.gl/SdgYWB

Sâmbătă, 24 octombrie, Cred Că Sunt Extraterestru lansează primul material. Trupa formată din AFO (voce) Americanu (chitară), Cretzu (tobe) și Power pe Vinil la pupitru, are sprijinul Culese din Cartier, un crew total independent care reunește muzicieni, producători, instrumentiști și MC precum Subcarpați, Frații Grime, Argatu și Fantome.
Start Rec, prima piesă CCSE, are deja peste 500.000 de ascultări pe Youtube, iar clipul realizat de Hypno și a sa echipă sublinieaza întocmai mesajul transmis-https://goo.gl/zN7Nbv.
Detalii și link-uri utile: https://goo.gl/B1bvn2

Duminică, 25 octombrie, Forgotten Tomb (Italia), Nocturnal Depression (Franța) și Kistvaen (România) ne vizitează pentru o doză sănătoasă de black metal.
Detalii și link-uri utile: https://goo.gl/qkOHnr

Sursă foto: iConcert.ro

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular