Summer Well

Vremea caldă, uneori, e prilej de bucurie. Aduce cu ea gânduri care zboară către o vacanță bine-meritată, stare de bine și multe ieșiri cu prietenii. Și cel mai important, ne trimite către cele mai tari festivaluri ale verii. Nu mai trebuie să spunem că, de la an la an, s-au înmulțit festivalurile care aduc oamenii împreună și creează o atmosferă care durează chiar și în vremea rece.

Summer Well este tot ce îți trebuie pentru a completa lista cu minunile care se întâmplă vara aceasta. Aflat la cea de-a noua ediție, Summer Well promite și de data aceasta să ne încânte cu cele mai tari trupe. Ce e plăcut la acest minunat festival este că, desfășurându-se lângă București, în perioada 10-11 august, nu te lasă să îți faci mari probleme cu organizarea timpului. Cele două zile de festival (sâmbătă și duminică) se transformă într-o vacanță acompaniată cu muzică bună, oameni cu voie bună și multă, multă plăcere, datorită și locului unde se ține. În plus, pe lângă cele două zile, va mai exista și Night Picnic, vineri seară.

Dacă încă nu ai reușit să îți iei bilet, poți s-o faci cât mai ai timp, de aici. Există și acces pentru o singură zi, însă, ca experiența de la Summer Well să fie completă, de recomandat este să îți iei abonament pentru toate zilele.

Ce program va fi și cine va urca pe scenă?

Pe 9 august, pentru Night Picnic: Bucharest Simphony Orchestra și Son Lux.

Red Bull Music Stage va fi cea de-a doua scenă, unde îi poți vedea pe: IAMDDB, AJ TRACEY, Bobby Basil și Subcarpați.

Cei mult așteptați sunt următorii:

The National– trupa a mai fost prezentă la festival în 2014, făcând un show de excepție, când a închis și cea de-a patra ediție a festivalului.

The 1975 – tot pentru a doua oară la festival, celor de la 1975 se pare că le-au plăcut meleagurile noastre, confirmându-și prezența și anul acesta.

  • Jungle

  • Tender

  • Pale Waves
  • Zola Blood

  • Red Rum Club

  • Razorlight

  • Maribou State

Black Honey

 

De preferat să nu-ți faci planuri pentru 10-11 august, pentru că Summer Well se pregătește intens pentru a crea din zilele de festival un mediu de vacanță de care să-ți amintești și peste ani.