Summer Well Festival a anunțat primele cinci nume pentru 2017

0
204
Summer Well Festival a anunțat primele cinci nume pentru 2017

Summer Well Festival a anunțat primele cinci nume pentru 2017

Au fost anunțate primele cinci nume care vor cânta la cea de-a șaptea ediție a festivalului Summer Well. Aceasta va avea loc între 12 și 13 august 2017 și îi va avea, pe aceeași scenă, pe Interpol, Birdy, The Kills, Nothing But Thieves și Metronomy.

Prezența grupului newyorkez de indie rock Interpol a fost confirmată pe data de 23 ianuarie 2017. Trupa se află la a doua prezență pe scena de pe Domeniul Știrbey; aceștia au mai cântat în Buftea la ediția inaugurală a Summer Well, în anul 2011.

Revenirea trio-ului vine în contextul unui turneu aniversar, care marchează împlinirea a 15 ani de la lansarea materialului lor de debut, Turn on the Bright Lights.

Cine sunt celelalte nume care vor urca pe scenă?

Pe de altă parte, cele patru nume anunțate pe 30 ianuarie 2017 se află la prima vizită în cadrul evenimentului.

  • Birdy

Summer Well Festival a anunțat primele cinci nume pentru 2017

Probabil cel mai cunoscut dintre ele este cel al cântăreței britanice Birdy. Aceasta a cunoscut notorietatea în anul 2011, o dată cu lansarea unui cover după piesa Skinny Love a lui Bon Iver.

A reușit să se afirme însă și prin alte forțe, precum piesa People Help The People, contribuții proprii la coloanele sonore ale filmelor The Hunger Games și The Fault in Our Stars, dar și prin recenta colaborare cu Sigma, la piesa Find Me.

  • The Kills

The Kills este o formație indie rock fondată în anul 2000. Aceasta este alcătuită din artista americană Alison Mosshart și muzicianul britanic Jamie Hince.

Deși muzica lor ar putea să nu vă fie familiară, există o posibilitate să cunoașteți numele lui Mosshart. Aceasta a colaborat în trecut cu Placebo, la piesa Meds și mai este membră a grupului The Dead Weather.

  • Nothing But Thieves

Nothing But Thieves este un grup de rock alternativ fondat în anul 2012. Muzica lor a fost comparată cu cea a altor două nume care au mai cântat la Summer Well în trecut: Foals și The Neighbourhood.

Piesele lor au mai fost folosite în jocurile video FIFA 16 și NHL 17. De asemenea, ei au mai cântat în deschidere pentru trupe precum Twenty One Pilots și Muse.

  • Metronomy

Metronomy este o formație britanică de muzică electronică înființată în 1999. Aceasta și-a început cariera prin muzică instrumentală, dar a decis să includă și compoziții vocale prin lansarea celui de-al doilea album, Nights Out, în 2008.

Solistul, Joseph Mount, mai lansează și remixuri sub numele trupei. Reinterpretările lui au inclus piese de la nume precum Gorillaz, Franz Ferdinand, Klaxons, Lady Gaga și Lykke Li.

Alte detalii

Biletele sunt disponibile pe site-ul easytickets.ro, dar și în Orange shop-uri sau în rețeaua Eventim. Acestea sunt disponibile, până pe 1 februarie, la prețul de 195 de lei (+taxe).

De la începutul lunii februarie, abonamentele vor costa 235 de lei (+taxe).

Summer Well Festival a anunțat primele cinci nume pentru 2017

Primele nume anunțate pentru Summer Well Festival în 2017 par a indica faptul că vom avea parte de o ediție interesantă. Pe de o parte, avem un prim cap de afiș destul de apreciat care, indirect, a contribuit la denumirea festivalului.

Pe de altă parte, avem patru nume care nu ne-au mai vizitat până acum, dar care provin din diferite sfere muzicale. Ceea ce înseamnă că gusturile diverse ale publicului vor fi satisfăcute și că, cel puțin până la următorul anunț, nu vor mai exista senzații de deja vu legate de aducerea unor artiști care au mai fost pe scena de pe Domeniul Știrbey.

Să sperăm că ediția din 2017 va fi la fel de bună pe cât pare în acest moment.

Surse foto: Summer Well Festival, last.fm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.