summer-school1 (1)Asociația Tineretul ONU din România (ex-BISMUN) pregătește cea de-a doua ediție a Școlii de Vară pe Diplomație!

Nu lăsa vara să treacă fără să fi adăugat ceva cunoștințelor tale despre diplomație! Teoretic, ne întoarcem în Universitate, practic, inlocuim clasicele cursuri cu dezbateri pe tema ultimelor curente în diplomație și workshop-uri care ne vor introduce treptat în arta negocierilor diplomatice.

Școala de Vară a Asciației Tineretul ONU din România se va desfășura în perioada 25-31 iulie 2013, în București, în instituții precum Ministerul Afacerilor Externe și Facultatea de Drept a Universității din București.  Incercam astfel sa pastram un cadru formal pentru activitățile pe care le-am pregătit și sa trezim în fiecare participant pasiunea pentru diplomație la nivelul cel mai înalt.

Cum evenimentul este unul internațional, bine cunoscut în cercurile studenților de profil din stăinătate, acesta se va desfășura integral în limba engleză, devenind și un bun cadru de comunicare interculturală și schimb de experiență academică. Sub titlul „New Perspectives on Diplomacy”, subiectele pe care le vom aborda împreună cu lectorii noștri acoperă domeniile din ce în ce în mai diverse în care diplomația se manifestă în era informațională: diplomație culturală, economică, a mediului, nucleară, probleme de securitate internațională și experiențe ale diplomaților români, venite chiar de la ei. Ultimele zile le rezervăm negocierilor diplomatice, printr-o serie de workshop-uri.

În plus, fiecare zi se va încheia cu evenimente sociale puse la dispoziție de organizatori, petreceri tematice și tot ce poate oferi mai bun Bucureștiul.

Aplică acum pentru unul dintre cele 50 de locuri pe site-ul oficial al Școlii de Vară, http://summerschool.unyouth.ro și pregătește-te pentru o vară care-ți va încinge pasiunea pentru diplomație!

 

 

 

Contact:

 

Adelina-Ștefania Jelescu – Co-project Manager/ PR Coordinator

E-mail: adejelescu@gmail.com

Telefon: 0743 130 095

 

Andrada-Maria Petrache – Deputy PR Coordinator

E-mail: andrada.petrache@gmail.com

Telefon: 0723 223 466

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here