Vara se apropie iar un refresh al garderobei este obligatori, așa că dăm startul celei de-a 14-a ediții Haggle-Târguială de sezon! Ca întotdeauna vom fi alături de prieteni vechi, noi, oameni dragi și multe lucrușoare de care fiecare se va despărți mai greu, sau mai ușor.Buna dispoziție este cea care face casă bună alături de târguială și sticlărie, în Grădina Sticlarilor de pe Vasile Lascăr nr. 36
Așa că ne vedem sâmbătă 9 iunie începând cu ora 12:00, să ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună cu o limonadă rece, în timp ce scormonim prin felurite lucruri, și cine știe poate aici vei găsi chiar ținută preferata pentru vara care vine!
Regula generală rămâne aceeași, negocierea. La noi nu există prețuri fixe sau inaccessible așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazar. 
Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, unde nu există prețuri fixe sau fețe triste, locul de unde pleci nu doar cu haine mișto dar și cu prieteni noi, cunoștințe and good vibes.
Dacă vrei să fi de partea târgoveților, trimite un mail la adresa Yearhaggle@gmail.com pentru detalii.
Intrarea pentru vizitatori este liberă
Kid friendly as always!


Link: https://www.facebook.com/events/461247187631207/