Uneori e bine să o dai în bară

0
666

„Eşecul este un ocol temporar, nu o fundătură.” –  John C. Maxwell. Cu toate astea, toți ne temem de nereușite și trăim ca și când nu există șanse să reușești în viață după ce ai avut parte de un eșec. Total neadevărat. Și dacă încă nu ai trecut de perioada în care îți e teamă că nu o să reușești să devii ceea ce ți-ai propus, iată aici cele mai cunoscute exemple motivaționale în ceea ce privește o carieră de succes.

drumul-catre-succes

sursa foto: thedolcediet.com

Ray Croc (McDonald) până la 52 de ani a vândut pahare din hârtie și mixere pentru milkshake. Abia atunci a reușit să pună pe picioare ceea ce acum este un imperiu.

Andrea Bocelli a cântat într-un bar până la vârsta de 33 de ani. Oamenii îl puteau asculta doar dacă ajungeau întâmplător în cârciuma în care lucra atunci.

Niklas Zennstromm avea 37 de ani când a creat Skype.

Arianna Huffington a început proiectul Huffington Post la 54 de ani.

Wikipedia, care ne salvează pe toți de mersul la bibliotecă, a fost inventată de Jimmy Wales pe când acesta avea 35 de ani.

John Pemberton a putut inventa Coca Cola abia când a împlinit 55 de ani, iar Harland Sanders a inventat KFC-ul la 65 de ani.

Dacă Mark Zuckerberg ar fi renunţat după ce a dat chix cu CourseMatch şi apoi cu FaceMash, astăzi nu ar mai fi existat Facebook-ul, care i-a ieșit abia la a treia încercare.

Bill Gates a eşuat o singură dată, cu Traf-o-Data, iar apoi s-a ambiţionat atât de tare, încât a pus prima cărămidă a ceea ce astăzi este Microsoft.

Chiar și geniul în fizică, Einstein, a fost corigent la fizică, iar acum, când unei persoane i se cere să numească un fizician, aproape întotdeauna numele care îi vine în gând este cel al lui Albert Einstein.

La fel ca oricine altcineva și eu am avut parte de eșecuri până am reușit să mă angajez. Înainte să reușesc a trebuit să activez în acest domeniu timp de 12 ani, bineînțeles pro bono.

Așadar, lăsați presiunile și temerile deoparte pentru că un lucru este cert: poți reuși oricând în viață, chiar dacă ai parte de mici ocoluri în drumul spre succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.