sâmbătă, mai 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăDespre tineStudyStream - Biblioteca fără cărți, doar cu elevi și studenți

StudyStream – Biblioteca fără cărți, doar cu elevi și studenți

Ți-e cunoscut sentimentul acela, în care ai de făcut un proiect, să înveți sau pur și simplu vrei să studiezi ceva pentru propria dezvoltare, dar nu ai motivația necesară? Moment în care probabil îți suni colegii/prietenii pentru a stabili o întâlnire unde să studiați împreună. Motivația este prezentă într-un nivel mult mai ridicat știind că nu ești singura persoană care studiază. Fiind înconjurat doar de persoane care studiază, procrastinarea dispare și psihologia mimării își face simțită prezența. O altă alternativă este biblioteca. Dar ce faci atunci când biblioteca este închisă și în momentul acela apare setea de a studia? Probabil doar renunți, amânând task-ul pe care îl ai de făcut pentru o altă zi.

StudyStream este platforma care are o rezolvare în situația în care biblioteca este închisă sau prietenii cu care înveți de obicei, au alte planuri.

Platforma „StudyStream”, s-a înființat în luna februarie al anului 2021. Aceasta este destinată elevilor și studenților de pe tot globul. Există săli virtuale deschise 24/7 pe aplicațiile ZOOM și Discord, aici ai parte de a studia cu cea mai productivă comunitate de studenți.

StudyStream este pentru elevii și studenții din întreaga lume. În acest moment fiind peste 3,6 milioane de utilizatori din peste 180 de țări, printre care se numără și România.

StudyStream
StudyStream – ZOOM

Această platformă se bazează pe psihologia mimării. Folosind metode bazate pe dovezi pentru a ajuta la creșterea productivității. Psihologia mimării fiind o practică unde preiei anumite acțiuni de la anumite persoane într-un mod involuntar și bineînțeles vorbind de StudyStream, într-o manieră sănătoasă și benefice pentru propria productivitate. Săpămânal existând întâlniri pentru a ne îmbunătăți sănătatea mintală, acestea fiind conduse de experți.

Misiunea acestei comunități este de a crea o comunitate globală de studenți, care reușesc să se motiveze unul pe celălalt pentru a atinge succesul și reușita în domeniul academic/profesional/liceal.

Și vorbind cu unul dintre fondatorii acestei platofrme, Tianyou Xu, am aflat, că misiunea este mult mai profundă, cum ar fi: dispariția sentimentului de singurătate din propria minte, crearea de noi legături între studenți (aproprierea acestora între ei, cu posibilitatea de a te conecta cu alți utilizatori și legând poate chiar o prietenie) și plăcerea de a studia într-un mediu sigur și frumos.

Până nu demult, comunitatea ne bucură și cu un server special destinat tinerilor angajați numită „Young Professionals”, spunând „tineri”, nu există o limită a vârstei, toată lumea fiind în floarea vârstei si bine-venit în această comunitate.

StudyStream este o platofrmă gratuită, iar tot ce ai de făcut este să ai un cont de Discord sau Zoom prin care să te conectezi serverelor create de această comunitate. Camera nefiind obligatorie, dacă nu ai trac cu atât mai bine, însă experimentând această platformă, îți vei da seama că o cameră web pornită nu e chiar atât de horror.

Aici, găsiți exact cum se folosește platforma în anumiți pași foarte ușor de îndeplinit și bineînțeles într-o manieră ușoară pentru a înțelege cât mai bine.

Mai jos puteți găsi toate detaliile de care aveți nevoie și bineînțeles toate evenimentele care urmează să apară:

studystream.live/home

RELATED ARTICLES

Most Popular