Üner este unul dintre cele mai importante nume ale noii generații de producători de muzică electronică spanioli. Formarea sa muzicală i-a permis să se dezvolte la o vârstă foarte fragedă, iar viziunea să este una deosebită, bazată pe interesul său armonic și căutarea un sunet unic, personal. Acest lucru l-a apropiat de labeluri precum Diynamic, Cadenza, Get Physical, Cecille sau Visionquest.

A câștigat respectul industriei muzicale prin talent și muncă: nume precum Luciano, Carl Cox sau Laurent Garnier îi cântă muzica în mod regulat în cluburi ca Watergate din Berlin sau Space, Pacha și Ushuaia Ibiza.
Este o prezență constantă la festivaluri importante cum ar fi Sonar, Monegros sau Rock In Rio. În 2012 a ajuns în topul primilor 10 artiști pe Resident Advisor și 3 din propriile producții au ajuns în topul celor mai căutate 100 de piese.
Fără îndoială, parcursul muzical a fost unul ascendent pentru Üner iar spiritul său ambițios îi dă suficientă energie pentru a merge mai departe în etapele ce urmează; Ne pregătim de o seară memorabilă!

UNER
http://www.unermusic.com/
https://www.facebook.com/unermusic

ADRIAN EFTIMIE
https://soundcloud.com/adrianeftimie
https://www.facebook.com/djadrianeftimie

Entrance: 20 RON pănâ la 01:00 // 30 RON după 01:00
Pentru REZERVĂRI sunați la: +40 733 627 846

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here