marți, ianuarie 25, 2022
Recrutare IQool

Studio Martin 22!

2 semnifică numărul sezonului cu care deschidem porțile spre bucuria reîntâlnirii cu voi, inima și energia clubului și cei mai îndragiți artiști worldwide.

Pe data de 9 octombrie, ora 23:00, Studio Martin are onoarea de a-l avea invitat la pupitru pe Hernan Cattaneo.

Prin cele peste 3 decenii de activitate, Hernan Cattaneo și-a câștigat notorietatea unei legende pentru iubitorii progressive-house-ului, inspirând mii de iubitori ai muzicii electronice din întreaga lume, iar ultimul material audio este un remix semnat de către argentinian în colaborare cu duo-ul Soundwxile pentru Alex Savanin, lansat la labelul minim.all.

Suportul local ni-l vor oferi frații Băbescu, Alex și Mircea.

Hernan Cattaneo

https://soundcloud.com/hernancattaneo

Alex & Mircea Babescu

https://soundcloud.com/we-love-progressive/sets/alex-mircea-babescu

Pentru REZERVĂRI sunați la:

☏ +40 733 627 846

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular