Cei mai buni studenți din țară au fost desemnați luni, 8 iunie în cadrul Galei de premiere Studentul Anului.  Organizată de Voluntari pentru Idei și Proiecte, a XII-a ediție a Galei de Premiere a avut loc la ArCuB și i-a adus împreună pe finaliștii din cadrul celor trei categorii de concurs și pe oameni importanți din domeniu.

Dintre finaliștii fiecărei categorii, cei care au avut ocazia să câștige premiul în valoare de 1500 de euro, sunt: Ermiescu Patricia Anita ( Facultatea Arhitectură de Interior, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”) la Arhitectură, Stavre Ioan Gabriel (Facultatea de Finanțe, Asigurari, Bănci și Burse de Valori, Academia de Studii Economie din București) la Economie și Țifrea Alexandru ( Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică din Bucuresti) la IT. Premiile au fost oferite de Westfourth Architecture, Architect Service, Studio 10 M si X Architecture pe categoria Arthitectură, Capital Partners pe Economie, respectiv Bitdefender pe IT.

De asemenea, studenta care a câștigat premiul special, oferit de British Council, în valoare de 200 de euro, este Iacob Nadina Alexandra. Participanții au beneficiat și de vouchere oferite de Fundația Calea Victoriei.

Evenimentul a fost prezentat de Alexandra Velniciuc, iar în cadrul evenimentului a existat un recital susținut de Alexandra Ușurelu.

De asemenea, cei 9 finaliști au avut ocazia să participe la un mini-proiect ce a constat în oportunitatea de a participa la o serie de întâlniri informale, la traininguri cu Corina Anghel, Andreea Gospodariu și Alina Sandu. Aceștia se vor alătura comunității formate în ultimii doi ani, având scopul de a aduce împreună unii dintre cei mai valoroși studenți din mediul universitar românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here