Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC- www.sisc.ro) anunță deschiderea unei noi ediții a proiectului Students Speakers Club, ce va avea loc începând cu data de 4 martie la București, fiind un proiect bilunar, cu intrare liberă, ce urmărește dezvoltarea mentală, emoțională, dar și fizică a studenților.

Una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor este vorbitul în public. Acest lucru este o artă, iar noi suntem cei care te vom învăța tot ceea ce trebuie să știi. Proiectul Students Speakers Club reunește zeci de speakeri, în fața a numeroși tineri, oferindu-le celor din urmă ocazia să învețe și să se lase purtați în diverse discuții, lasând deoparte emoțiile.

Ediția din acest an îmbină atât dezvoltarea emoțională, mentală, cât și pe cea fizică. Adoptăm principiul “minte sănătoasă în corp sănătos” și oferim modele de urmat tuturor studenților. Fiecare ediție va avea câte un invitat surpriză ce va pregăti un discurs pe o temă din domeniul în care activează. Cu toate acestea, dorim să le oferim și spectatorilor ocazia să se exprime, de aceea, pentru fiecare sesiune vor fi desemnate persoane din public care vor dezvolta un discurs pe o temă aleasă. În același timp ne propunem să testăm și creativitatea, iar pentru acest lucru vom alege dintre spectatori, oameni care să răspundă spontan întrebărilor ce vin din partea persoanelor din sală, fără a cunoaște domeniul despre care trebuie să vorbească. În urma răspunsurilor, vor fi desemnați sau nu experți.

Pentru mai multe detalii legate de proiect sau organizație, nu ezitați să accesați site-ul nostru sau să urmăriți actualizările zilnice ale paginii de facebook!

SiSC este prima organizație studențească din ASE, fiind înființată în 1996 și având aproximativ 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Misiunea organizației este de a reprezenta studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.), atât prin susținerea intereselor și drepturilor în raport cu mediul academic, cât și prin crearea de oportunități de dezvoltare profesională și personală.

sigla proiect SSC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here