luni, octombrie 18, 2021
Recrutare IQool
AcasăSTUDENTS OF today MAKE IT happen
Array

STUDENTS OF today MAKE IT happen

Ești student în anul I sau II și vrei ca viața studențească să nu însemne doar facultate, Lipscani și cursuri plictisitoare? Înseamnă că deja avem un punct comun. Iar dacă și tu ai vrea să îți pierzi vremea cu lucruri serioase, atunci înseamnă că ai ajuns unde trebuie.

Afis_BOS_Recrutare2013
Dacă ești dornic să faci lucrurile să se întâmple, iar zâmbetul, entuziasmul și curajul sunt accesoriile tale zilnice atunci trebuie să știi că noi, Business Organization for Students, recrutăm cei mai entuziaști Students of Today care își pun potențialul în mișcare! Aplică până pe 19 octombrie, ora 23:59 pe http://www.bosromania.ro/aplica şi poţi face parte din echipa BOS.

Dă-ți check-in la BOS și descoperă fascinanta lume a celor care fac lucrurile să se întample ASTĂZI! Fii pregătit să negociezi cu P&G, Mondelez International (adică fosta companie a cărui cafea o vei savura în fiecare dimineață în BOS, Kraft) sau Aqua Carpatica. Adu-ți diplomația pentru întâlnirile cu președintele Jade România (Confederaţia Tinerilor Antreprenori a cărui membru fondator suntem) și entuziasmul pentru cele mai reușite Teambuilding-uri. Și pentru că BOS este despre prieteni, adu-ți pasiunile la cote maxime, pe scările din ASE și pune-le la comun cu ale noastre. O sa se lase cu povești frumoase despre BOS la standul din ASE, Clădirea Comerț, etaj 1. Hai să facem cunoștință și să semnezi de “Bun venit!” Te așteptăm cu drag și dulcegării!
Înainte poți arunca și o privire pe pagina noastră de Facebook . Asta așa…ca să vezi ce am mai făcut în cei 12 ani de activitate.

RELATED ARTICLES

Most Popular