Studenții vor avea acces gratuit la teatru, concerte și muzee, în cadrul festivalului UNIFEST

0
864

Marţi, 4 noiembrie începe cel mai mare festival studenţesc naţional. Peste 50.000 de studenți vor beneficia în perioada 4-14 noiembrie de acces gratuit la teatru, opera, concerte și muzee în cadrul UNIFEST, organizat de Uniunea Studenților din România.

În această perioadă, în 18 centre universitare se vor desfășura simultan evenimente precum: târg de ONG-uri de tineret, Book Exchange, Maratoane de scurtmetraje și muzică folk, șase crosuri studenţeşti, stand-up comedy, Noapte albă a teatrului studențesc, trainiguri, donare de sânge, un concurs de miss și mega concertul trupei Vunk, la Sala Polivalentă.

Festivalul UNIFEST debutează pe 4 noiembrie cu o conferință de presă, la Palatul Şuţu ora 12:00, unde vor participa reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale, Ministerului Tineretului şi Sportului, Primăriei Muncipiului Bucureşti, dar şi parteneri din mediul privat.

UNIFEST este principalul promotor al culturii în rândul studenților. Cu o tradiție de 13 ani, organizatorii își propun să ajute studenții în dezvoltarea personală și profesională cu ajutorul evenimentelor desfășurate.

Programul festivalului poate fi consultat pe www.unifest.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/unifest.ro